Stara fotografija Ane Sević svet portal svet
Svet

March 11, 2024 12:00

By

Ana Sević pokazala majku i sad je svima jasno na koga liči njena i Darkova ćerka (foto)

Stara fotografija Ane Sević otkriva na koga liče njena deca

Pevačica Ana Sević nedavno se vratila poslu voditeljke, na oduševljenje onih koji su nekada pratili “Zvezde Granda”, dok su ona i Milan Mitrović vodili ovu emisiju. Međutim, taman što se vatila starom poslu, pevačica se razbolela, pa je prinuđena da odmara dok se ne oporavi.

Za to vreme, svojim pratiocima na Instagramu rekla je da joj postavljaju pitanja, na koja im je davala odgovore, ali uz odgovore imali su priliku da vide i neke fotografije, a jedna stara fotografija Ane Sević naročito je sve oduševila.

Stara fotografija Ane Sević svet portal svet

Ata images

Pevačici su postavljali pitanja u vezi dece, porođaja, linije… A, kada su pitali na koga liče njena deca Ana je postavila svoju fotografiju iz detinjstva na kojoj se vidi koliko njena starija ćerka Lorena, koju je dobila u braku sa Darkom Lazićem, liči na nju.

Stara fotografija Ane Sević

Pored svojih slika iz detinjstva Ana je objavila i jednu fotografiju s majkom uz reči da Lorena više liči na baku nego na nju.

– Za Lorenu kažu da je ista ja, a ja kažem da je ista moja mama.

Stara fotografija Ane Sević svet portal svet

Instagram

– Sena je miks nas dvoje (Danijela i Ane) a za Simeona kažu da liči na tatu, dok ne vide moje slike kada sam bila mala. Samo moja svekrva uvek tvrdi da je Simeon preslikan ja. U krajnjem slučaju nije važno, al kad ste već pitali – napisala je pevačica odgovarajući na pitanje na koga liče njena deca.

Pročitajte Ovakvoj reakciji se niko nije nadao – Amidžićeva bivša se oglasila nakon što je Ognjen postao otac po drugi put

Anu su pitali i da li se porađala prirodno ili carskim rezom, a ona je šaljivo odgovorila da je bio u pitanju carski, koji je bio sve, samo ne carski.

– Na prva dva sam super prošla, dok je treći put bilo malo komplikovanije, ali dobro. Žene mogu sve iiii mlo laguckaju sa tim nazivom – napisala je Ana.

Stara fotografija Ane Sević svet portal svet

Pevačica je pored fotografija na kojima je već veća devojčica objavila i jednu “bebeću”, za koju su mnogi pomislili da je jedna od njenih ćerki, a ne ona

Ana je otkrila da je trenutno kući i da odmara jer je “smlatio” virus koji prati visoka temperatura i uporan kašalj.

Stara fotografija Ane Sević svet portal svet

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM