Izgled Ane Sević svet portal
Svet

February 24, 2024 13:00

By

Pometnja u Zvezdama Granda: Isplivao tajni dogovor Ane Sević sa Popovićem, ovo se mnogima ne sviđa

Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda, Saša Popović otkrio kako je došlo do saradnje

Voditeljka Sanja Kužet otišla je na trudničko bolovanje, a nova voditeljka Zvezda Granda je Ana Sević. Kreativni direktor Zvezda Granda, Saša Popović komenatrisao je novu voditeljku, te oktrio da li mu je ona bila prva i jedina opcija.

Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda svet portal

Rajko Ristić

Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda, Popović rekao šta misli

U razgovoru za Grand, Popović je otkrio da je odmah prelomio kada je Ana u pitanju i istakao da je ona savršena zamena za Sanju Kužet. Tokom razgovora, Saša je otkrio i ko je po njemu najbolja voditeljka kada je zabavni program u pitanju.

“Mnoge voditeljke bi mogle da vode ovaj projekat, nije to toliko zahtevno kao što je biti član žirija “Zvezda Granda”. Sad sam čuo da Tamara Raonić, koja je sedam godina radila Grand, da hoće da se aktivira.

Pročitajte Olivera Kovačević progovorila o diskvalifikaciji Breskvice sa Pesme za Evroviziju – Sad je sve jasno

Po meni je ona jedna od naših najboljih voditeljki kada je u pitanju šou program, kad su u pitanju zabavne emisije, ona to drži u malom prstu. Eto, to sam čuo sada i bilo bi mi drago da se vrati, ne mislim u “Zvezde Granda”, nego na televiziju”, rekao je Saša, a na konstataciju novinara da je Tamara izjavila da bi u nekom trenutku volela da se vrati na male ekrane, odgovorio je sa osmehom.

Da je Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda saznalo se nedavno, a već neko vreme se u medijima spekulisalo i nagađalo ko bi mogao voditi emisiju. Popović je sada otkrio i ko mu se od voditeljki nudio da vodi najgledaniji šou program.

“Niko me nije zvao. Možda su sve čekale da vide moju reakciju, ali to sam prelomio odmah, da se mnogo ne spekuliše oko toga. Odmah sam obavestio članove žirija i svi su zadovoljni što je nova voditeljka Ana Sević“, istakao je Saša.

Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Ana Sević nova voditeljka Zvezda Granda, otkriveno koliki će joj biti honorar

Prema mišljenju kreativnog direktora Grand produkcije, nije nužno da voditelj ili voditeljka budu poznati.

“Voditelj ne mora da bude poznat. Evo, Sanja Kužet kad je došla 2013/14 i mislim da je čak niko nije znao, radila je Vremensku prognozu na Pinku, mislim da je bila nepoznata. Meni se dopala, slučajno sam je video u nekoj emisiji i pozvao sam je. I evo Sanju Kužet danas svi znamo. Prema tome, kad je u pitanju voditelj, on ne mora da bude poznat, ali kad je u pitanju član žirija i te kako mora, mora da poznaje muziku, mora da je u toj sferi”, izjavio je Saša Popović za Grand.

Pročitajte Zvezde Granda dobijaju novog člana žirija – Ona će Cecu gurnuti u drugi plan i jedva čeka taj trenutak

Kada je Saša Popović dogovarao sa Anom za angažman očigledno nije žalio novac.

“Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5000 evra – rekao je izvor blizak produkciji”, preneo je Alo.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić, Instagram