Sanja Kužet bez šminke svet portal svet tabloid
Svet

November 18, 2023 10:15

By

Bez filtera i fotošopa: Voditeljka pokazala svoj prirodan izgled i zaprepastila mnoge (foto)

Sanja Kužet bez šminke dokaz da je prirodna lepota najlepša

Poznata voditelja Sanja Kužet koja vodi emisiju “Zvezde Granda” važi za jednu od naših najlepših i najharizmatičnijih voditeljki. Kako i sama kaže, još kao devojčica je volela i uživala u ženskim ritualima koji su podrazumevali negu.

Izgled Sanje Kužet bez šminke vset portal svet tabloid

ATA images

Sanja Kužet bez šminke – Pravilna nega je najvažnija

“Nega mi se podrazumeva, tako sam vaspitana. Još kao devojčica uživala sam u tim ženskim ritualima. Tačno je da se to sada povećava, i zbog godina, i sada se nudi više različitih preparata. Ne želim da odustajem od toga i uvek posvetim vreme sebi na kraju dana, za male rituale pred spavanje. Scena je prostor koji zahteva, publika traži da budete inovativni, drugačiji i da odgovorite tako velikoj emisiji, subotom uveče u najgledanijem terminu. Kada, ako ne tada? Rekla bih da to publika pozdravlja” – rekla je Sanja jednom prilikom za Novosti.

Sanja Kužet bez šminke oduševljava, a pravilna nega lica i tela je nešto što je za voditeljku veoma bitno i ističe da ukoliko nije u elegantnim haljinama dan voli da provede u što prirodnijem izdanju, a to za nju podrazumeva udobnu garderobu i što manje šminke. Pa tako, pored glamuroznih fotografija sa snimanja, Sanju često imamo priliku da vidimo i u potpunosti bez šminke.

Sanja Kužet bez šminke svet portal svet tabloid

ata images

Pročitajte Nega će od sada biti jednostavna – Top saveti koji će vam olakšati bjuti rutinu

“Baš zbog neke ravnoteže, dane kada ne radim ili prepodneva, kada nisam u studiju, trudim se da provedem u što prirodnijem izdanju, u udobnim trenerkama i garderobi koja mi omogućava da imam komfor. Mnogo puta sam rekla da mir i prirodan izgled ne bih menjala ni za šta. Zna se gde se kako ide. Recimo kada odem kod mene na Palilulsku pijacu, naravno da ću da idem u nečemu udobnom, i zaista, dok biram namirnice za porodicu, ljudi koji pričaju sa mnom imaju pozitivne komentare, jer valjda im je čudno, nisam uvek u elegantim haljinama. To sam ja, moje navike i nikada nisam od njih odustajala”-izjavila je voditeljka.

“Volim da ispratim trendove, vidim šta se nosi i da pogledam butike. Naravno, ne mogu da nosim sve i ne osećam se u svemu prijatno. Postoje komadi koje verovatno nikada ne bih ponela. Napravim neku kombinaciju, između onoga što mi prija i čemu sam dosledna. To je  neka jednostavnost. Za mene su farmerke i majica uvek dobitna kombinacija za dnevnu rutinu. Volim i patike, od sportskih, do onih elegantnijih dnevnih. Jako mi se sviđa što su se vratile patike koje mogu da idu uz razne haljine i da kombinaciju učine onako pristupačnom i ležernom za dnevne obaveze” – rekla je Sanja.

Sanja Kužet bez šminke svet portal svet tabloid

ata images

Pročitajte Bez šminke – Na televiziji su lepotice, a evo kako zaista izgledaju srpske pevačice (foto)

Sanja Kužet neretko na svom Instagram profilu postavlja fotografije na kojima vežba i govori o zdravoj ishrani, pa s obzirom na to ne bi trebalo da čudi što uspeva da ostane vitka, a tako je i često možemo videti bez šminke i filtera kojima mnogi danas pribegavaju. Sanja voli da neguje prirodan izgled kada nije na televiziji i time se ponosi.

Iako mnoge poznate ličnosti ne vole da se pojavljuju bez šminke, Sanja nije među njima. Jednom prilikom je rekla da joj tretmani mezoterapije pomažu kada je nega kože u pitanju, a prilikom ovog tretmana se uklanjaju sitne bore, poboljšava se elastičnost, hidratacija kože i lep ten. Mezoterapija je savremena, anti-age, nehirurška metoda koja podrazumeva ubrizgavanje određenih sastojaka neophodnih za zdravlje kože u njen centralni deo – ezoderm. Sastojci koji se ubrizgavaju su kombinacija minerala, antioksidanasa i ostalih aktivnih supstanci.

“Otišla sam na drugi tretman mezoterapije kojim uklanjam sitne bore i poboljšavam hidrataciju i elastičnost kože. Nakon toga mogu potpuno neometano da nastavim svoje dnevne aktivnosti.” 

Dokaz da je prirodna lepota zaista najlepša su i fotografije koje se nalaze u galeriji, na kojima je Sanja Kužet bez šminke:

AUTOR: SVET

IZVOR: Novosti

FOTO: ATA images