Pevačice bez šminke
Svet

October 10, 2023 10:30

By

Bez šminke: Na televiziji su lepotice, a evo kako zaista izgledaju srpske pevačice (foto)

Pevačice bez šminke izgledaju kao sasvim obične žene

Javne ličnosti uglavnom imamo priliku da vidimo na televiziji, u njihovim najlepšim izdanjima, zato bismo ukoliko bi ih sreli na ulici, bez šminke i frizure, ostali začuđeni njihovim “običnim izgledom”.

Pevačice bez šminke

Međutim, otkad su se pojavile društvene mreže, brojne zvezde često objavljuju fotografije iz svakodnevnog života, pa tako imam priliku da vidimo da pevačice bez šminke izgledaju kao i sasvim obične žene.

Pročitajte Ovo se ne usuđuju ni mnogo lepše od nje – Sandra Afrika pokazala kako izgleda bez šminke 

Cecu Ražnatović bez šminke možemo videti veoma često, na ulici, aerodromu… A, koliko ne krije kako njeno lice izgleda bez mejkapa govori i činjenica da je Dušan Lazić upravo nju šminkao na svom javnom času u Areni, gde je bilo prisutno nekoliko hiljada ljudi, a Cecino lice bez šminke u krupnom planu prikazano na video bimu.

Pevačice bez šminke

Kada je u pitnju izgled Jelene Karleuše pripisuju joj se brojne hirurške intervencije, a istina je da je na licu povećala samo usne, što ona ne poriče. Oni koju su je videli bez šminke tvrde da izgleda veoma lepo i prirodno. Čak je i spisateljica Vesna Radusinović jednom prilikom javno govorila koliko je Jelena uživo veoma lepa žena, te kako joj je koža baršunasta.

Pevačice bez šminke

Lepa Brena traje već četiri decenije i normalno je da se njen izgled s godinama menjao, međutim, očigledno je da njena lepota ne prolazi. Neosporno je da je na licu imala intervencije poput ubrizgavanja botoksa i hijalurona, ali je isto tako evidentno da nije preterala u tome.

Pevačice bez šminke

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM