Karleuša i Kanje Vest
Svet

September 14, 2023 09:15

By

Karleuša je zahvaljujući ovoj dijeti smršala za kratko vreme: Otkrila kako izgleda njen jelovnik

Dijeta Jelene Karleuše dala je izvanredne rezultate

Retki su trenuci kada Jelena Karleuša nije izgledala savršeno, međutim, bilo je i takvih. Pop diva je i sama priznala da je bilo perioda kada bi nabacila nekoliko kilograma viška, ali nesumnjivo je da kada god je htela, Karleuša je figuru dovodila do savršenstva, a otkrila je i kako.

Dijeta Jelene Karleuše

Privatna arhiva/Story

Dijeta Jelene Karleuše je vrlo efikasna

Poznato je da se njena ishrana bazira isključivo na voću i povrću, međutim, to nije sve zahvaljujući čemu Jelena ima idealnu liniju.

– Nikad nisam bolesna i smatram da je za to zaslužna ishrana bez mesa. Hranim se velikom količinom voća i povrća. Mnogi će se iznenaditi, ali nikada nisam popila kafu. Dnevno pijem tri litre vode, a slatkiše prezirem. Sve to doprinosi mojoj vitkoj liniji – rekla je ona za “Hit Informer”.

Dijeta Jelene Karleuše

Ata images

Međutim, Jelena se nije uvek hranila kao danas.

– Godinama sam se zbog stresa prežderavala i nabacila dosta kilograma. Jednog dana sam se probudila i rekla: ‘Dosta je! Tvoje telo nije kanta za đubre.’ Potražila sam pomoć nutricionistkinje, koja je ispravila sve moje greške i počela sam zdravo da se hranim. Sada često jedem posne sarmice od zelja, koje obožavam, kao i prebranac, turšiju i podvarak bez mesa. Uz takvu ishranu sam za dva meseca izgubila 10 kilograma – ispričala je Jelena ranije. Ona se inače već godinama bori protiv ubijanja životinja.

Dijeta Jelene Karleuše

Ata images

Dijeta Jelene Karleuše – zdrava, ukusna i daje rezultate

Jelena je pre nekoliko meseci ponovo imala nekoliko kilograma viška, ali se pred izlazak novog albuma pojavila kao druga žena, sa idealnom kilažom, izvajanim mišićima, trbušnjacima… No do toga nije došla zahvaljujući izgladnivanju, već uz vežbe i male i zdrave, ali ukusne obrok.

Dijeta Jelene Karleuše

Ata images

– Kad ustanem, obično doručkujem ovsene pahuljice sa čija semenkama ili slane mafine sa tikvicama. Za ručak obično grašak ili boraniju sa povrćem, a tu su i nezaobilazne posne sarmice. Pred spavanje ne uzimam mnogo hrane, tako da večeram potaž od povrća ili neku salatu od kupusa, tikvica, šargarepe i cvekle – otkrila je pop diva, a prenosi Lepa i Srećna.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: INFORMER

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM