Svet

April 8, 2024 10:18

By

Izgledaju kao idealan par, a niko ne zna da je razlika u godinama između Saše i Suzane čak ovolika

Saša Popović i Suzana Jovanović nisu ni približnih godina

Saša Popović i Suzana Jovanović važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene. Iako su u braku preko dve decenije za njihova imena se nikada nisu vezivale nikakve afere.

Saša Popović i Suzana Jovanović svet portal svet

Ata images

– On je kod kuće totalna kontrast od onoga što ljudi vide na televiziji! Kad je posao u pitanju voli tačnost, pedantnost, rad, red i disciplinu. Kod kuće ja vodim glavnu reč! On je toliko dobar, jednostavan… Kad donosimo velike odlike, nema natezanja, bukvalno se dogovorimo za deset sekundi – rekla je Suzana jednom prilikom o svom suprugu.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

– Ume da bude jako grub, strog kad je u pitanju posao. Kao bik u ringu! Ali ja ga smirim. Takav je, nije zlopamtilo, bes ga brzo prođe. Ume da odreaguje impulsivno, i da sve zaboravi za sat vremena. Ja mu skuvam kaficu, spremim doručak, popričamo i vrati se na staro – otkrila je Suzana.

Saša Popović i Suzana Jovanović svet portal svet

Ivan Vučićević

Poznato je da su se dok je bio momak za Sašino ime vezivale brojne poznate dame, međutim, oni ističe da je pored Suzane pronašao sve ono što je oduvek želeo.

Saša Popović i Suzana Jovanović idelan su par

Iako je na javnoj sceni skoro pet decenija, a pre nekoliko godina je otišao i u penziju, Sašu Popovića, koji 24. aprila puni 70 godina, nikako ne možemo da povežemo sa njegovim godinama. Pored toga što izgleda veoma mladoliko, krativni direktor Granda je prepun energije, u odličnoj je kondiciji, a i vedar duh ga nikad nije napuštao, pa svi misle da ima znatno manje godina.

Saša Popović i Suzana Jovanović svet portal svet

Ata images

Zbog toga niko ne bi ni rekao da je on od svoje lepe supruge, koja takođe izgleda veoma mladoliko, stariji 14 godina.

– Suzana uvek izgleda dobro. I kad se probudimo ujutru izgleda mi dobro, uvek, a ne samo u spotovima, tad pogotovo izgleda dobro – rekao je Saša kada su ga pitali šta misli o izgledu svoje supruge.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES