ana sević
Svet

May 10, 2022 11:00

By

Ana Sević u strahu: Zabrinuta za ćerku Lorenu. Ne sme ni da pomisli šta bi moglo da se desi

Ana Sević u strahu zbog ćerke

Darko Lazić poslednjih godina pravi neverovatne saobraćajne prekršaje, a neretko za volan seda i pod dejstvom alkohola, nedavno i droge.

Njegova prva supruga, Ana Sević u strahu je zbog njegovog ponašanja s obzirom na to da imaju zajedničku ćerku Lorenu.

Ana Sević

Bojan Vuković

Ana Sević u strahu svaki put kad je Lorena s ocem

Ona je sada otkrila svoje mišljenje o njegovom ponašanju u saobraćaju i izrazila zabrinutost za činjenicu da je Darko nedavno priveden zbog prebrze vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika:

Mene brine što Darko seda u automobil i vozi u takvom stanju. To je zabrinjavajuće – kazala je kratko Ana Sević na koncertu, pa se dotakla i suđenja oko alimentacije za ćerku Lorenu.

ana sević

Ivan Vučević

Sud je rešio sve što je trebalo oko alimentacije – istakla je ona.

Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno – istakla je Ana jednom prilikom.

Pročitajte: Potpuno je jasno zašto su se razveli: Šta radi Ana Sević dok bivši muž niže skandale?

Inače, Darko je istakao da ispunjava svoje obaveze i uplaćuje novac za decu.

darko lazić

Rajko Ristić

Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu – rekao je pevač ranije za Informer.

Izvor blizak pevačici kaže da su Ana i Darko u dobrim odnosima, te da ona u medijima ne želi da priča ništa loše o njemu, ali je veoma zabrinuta zbog njegovog problematičnog ponašanja. On navodi da je Ana u strahu svaki put kada Lorena ode s ocem, jer nikad nije sigurna da li će je on paziti onako kako to ona čini. A, otkad je saznala da je vozio pod dejstvom droge, njena zabrinutost je još veća.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: RAJKO RISTIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ