ana sevic
Scandal

14 октобра, 2021 10:00

Ana Sević poslala IZVRŠITELJE Darku Laziću!

Darko Lazić izjavio je da je što se tiče alimentacija za ćerku Lorenu sve izmirio, kao i da ne duguje nište više. Međutim, Ana Sević, preciznije njen advokat tvrdi da to nije istina, kao i da će preko sudskih izvršitelja naplatili najnoviji dug.

Ana Sević poslala izvršitelje!

Aninin pravni zastupnik Miša Petrovski, tvrdi da Laziće jeste izmirio stara dugovanje, ali da opet nije plaćao i da je dug narastao na skoro milion dinara.

Protiv Darka smo podneli krivičnu prijavu nakon koje je uplatio polovinu zaostalih alimentacija do marta 2020. godine. Od tada do danas punih 19 meseci nije plaćao alimentacije pa dug sada iznosi 950.000 dinara – rekao je pravni zastupnik za Telegraf.

Darko Lazic

Kako je dalje objasnio, Darko je trebalo da uplati zaostale alimentacije kroz određeni vremenski rok, ali to nije učinio.

On je odlukom suda bio u obavezi da plaća mesečno 50.000 dinara za potrebe alimentacije. Kako to nije činio, izvršitelj vodi postupak trenutno i mi ćemo kroz izvršenje naplatiti potraživanje – istakao je Petroski.

Podsetimo, Darko je juče u svojoj izjavi o alimentaciji rekao:

Ani sam platio celu alimentaciju. Ana i ja više nismo ni na sudu, okej smo, čak i više nego okej, normalno sve. Ne znam odakle Marini sad da njoj nešto dugujem, potegla je priču da ne plaćam redovno, ne viđam dete, ne kontam zašto. Imam svaku uplatnicu, imam sve preko računa, ne kontam šta osoba hoće da postigne osim što zna da sam slab na te stvari i hoće da me podstakne da se ja iznerviram i napravim neki drugi haos.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ RAJKO RISTIĆ