rasta natasa bekvalac aca lukas
Svet

5 Oktobra, 2021 11:09

Lukas i Rasta PLAĆAJU OGROMNU alimentaciju! A ovo su najveći DUŽNICI!

Razvodi i borbe za starteljstvo na estradi su po pravilu veoma burni. Mali broj javnih ličnosti pristaje da plaća ogromene cifre za alimetacije, kao što to rade Aca Lukas i Stefan Đurić Rasta. mnog više je onih koji duguju bivšim suprugama, čak i kada su u pitanju minimalni iznosi kojesu dodeljuje. To je prema pisanju medija, slučaja sa Lukom Lazukićem, bivšim mužem Nataše Bekvalac, kao i sa ivanom marinkovićem. Ipak, ima i svetlih primera koji se sve jednostavno dogovorili, i redovno imiruju svoje obavze prema deci i bivšim supružnicima. Ovo su razvodi i alemintacije o kojima se najviše pričalo na estradi.

Lukas i Rasta PLAĆAJU OGROMNU alimentaciju!

Jedan od sporova koji je privukao najviše pažnje bio je između Ace Lukasa i Sonje Vuksanović pre dve godine kad je, kako su mediji prenosili pevače reči, na ročištu bilo kao na pijaci.

Problem su pare, važno je da smo sve rešili – rekao je tada Aca Lukas.

Sonja je odmah nakon razvoda otišla da slavi.

Ovo mi je najsrećniji dan u životu, idem da slavim – rekla je presrećna Sonja kada je okončan razvod.

Uprkos tome Lukas i njegova bivša konačno su se i zvanično razveli nakon devet godina braka, a Sonja je zahtevala mesečno za njihovu ćerku Viktoriju čak 5.000 evra. Međutim, Lukas nije hteo ni da čuje za tu svotu pa je ponudio 2.000 evra, što je sud usvojio. Sonja je tražila i dodatni trošak koji se tiče školovanja njihove naslednice, pa će Aca godišnje plaćati dodatnih 9.000 evra, on je to bez porblema prihvatio pošto je u tom trenutku i plaćao školovanje svojoj ćerki.

I Stefan Đurić Rasta na ime alimentacije plaća 2.000 evra. On i Ana Nikolić bez problema su se dogovorili i u njihovom slučaju novac nije bio problem. Pevačica je dobila starateljstvo, a Rasta je pristao da za svoju ćerku daje i dodatni novac, koji dobija od Jutjuba, a mediji navode da je reč o 5.000 evra mesečno.

Branislav Lečić i Nina Radulović brzo su okončali svoj brak od kada su odlučili da se rastanu, a sud je glumcu odredio da mesečno sina Lava, mora da zbrine sa 350 evra.

Ovo su najveći DUŽNICI!

Nataša Bekvalac ima dve alimentacije, za dve ćerke po odlukama suda, koje je dobila iz dva različita braka. Alimentaciju od 300 evra dobija na ime starije ćerke Hane, koju ima s Danilom Ikodinovićem. Nakon razvoda razvoda od Luke Lazukića, s kojim ima Katju, sud je odredio 13.000 dinara mesečne alimentacije. Međutim, Natin bivši,, nije platio nijednu alimentaciju za ćerku Katju, te je početkom prošle godine dugovao iznos od 325.000 dinara. Uz to, nije poznato da li je dug izmiro i počeo da redovno isplaćuje alimentacije, koliko je sud odredio.

Ivan Marinković umalo nije otišao u zatvor, jer za svoju ćerku Lenu nije plaćao mesečno 12.000 dinara, koliko mu je nakon razvoda od Goce Tržan sud odredio. Pevačica je morala čak dva puta da podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg dok je bio u rijalitiju, jer je dostigao dug od čak pola miliona dinara zbog neizvršavanja zakonske obaveze. Ivan je nakon izlaska iz „Parova“ obećao da će početi da isplaćuje novac, i to je tada učino.

Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikad ništa nisam plaćao za dete. Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zato što Goca želi da to bude medijski ispraćeno, već zbog toga što je to moja dužnost – rekao je Ivan Marinković tada.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/ATA IMAGES