Lukasova druga žena svet portal svet tabloid
Svet

November 26, 2023 15:45

By

Drug ga izdao i ponizio: Ja sam njegovu ženu izlečio, a on moju razboleo…

Lukasova druga žena je Nataša sa kojom ima sina Andreja

Poznati folk pevač, Aca Lukas iza sebe ima tri braka, a  u svojoj autobiografskoj knjizi “Ovo sam ja” otkrio je detalje svog života, a posebno je zanimljiv sadržaj gde govori o svojim emotivnim partnerkama.

Lukasova druga žena svet portal svet tabloid svet

Ata images

Lukasova druga žena nije pored njega našla sreću

Lukas se ženio čak tri puta, ali svaki put došlo je do rastanka. Sve njegove bivše supruge su javnosti poznate kao lepe i uspešne, a njegova prva supruga od razvoda živi povučenim životom i ne eksponira se u javnosti. Naime, Aca Lukas je svoju prvu suprugu upoznao još tokom srednjoškolskih dana, a njihova ljubav je krunisana brakom u kojem su dobili dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara. Njihov brak važio je za jedan od najskladnijih na našoj sceni, ali nažalost  nije opstao jer je poznati pevač upoznao Natašu.

Naime, Lukasova druga žena Nataša je razlog zbog kog je on napustio svoju prvu suprugu. Ona je svojevremeno živela u Nemačkoj, a Lukas je u svojoj knjizi otkrio pojedine detalje o njoj i o njenom sadašnjem suprugu Goranu Andejiću. Sa Natašom je dobio sina Andreja, a nakon razvoda Nataša se udala za Gorana Andrejića, sa kojim je i danas u srećnom braku. O svemu što je prethodilo razvodu, Aca je napisao u knjizi.

Lukasova druga žena svet portal svet tabloid

printscreen/Ovo sam ja

Pročitajte Premijera Lukasovog filma okupila brojne poznate ličnosti – Dolazak jedne dame sve je iznenadio (foto)

“Kad sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da pakujem stvari. Napustio sam ženu Cecu. Tokom mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čoveka, kome sam spasao ženu. Bolovala je od leukemije i živeli su u mom stanu u Hajdelbergu. Našao sam bolnicu u kojoj će se lečiti. Tu je operisana. Momak je lep, zgodan, snažan. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović. Klasičan vaćaroš. Sad su Nataša i on muž i žena” – iskren je bio pevač u svojoj knjizi.

“Kad je saznao da ja znam, došao je da me ubeđuje kako su to samo priče. ‘Pali’, rekao sam mu i pljunuo ga. Ja izlečio njegovu ženu, a on moju razboleo. Bivša mu je sve uzela, on je dobio Natašu s mojim novcem. Ali pare se potroše” – napisao je u knjizi.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram