Bivša supruga Ace Luksa
Svet

October 21, 2023 14:15

By

Sonja Vuksanović iznenadila objavom: Javnost u neverici zbog onog što je objavila FOTO

Bivša supruga Ace Lukasa svojom izjavom zbunila javnost

Sonja Vuksanović iza sebe ima dva braka i to sa pevačima Acom Lukasom i Željkom Šašićem. Naime, Sonja je u braku sa Šašićem dobila ćerku Sofiju, a nakon razvoda se udala za njegovog kolegu Acu Lukasa sa kojim je dobila ćerku Viktoriju.

Bivša supruga Ace Lukasa svet portal svet

Ata images / Antonio Ahel

Pročitajte Sonja Vuksanović nikad gore isprozivala bivše muževe!

Zbog svoje objave na društvenoj mreži Instagram, zbunila je svoje fanove koji su se zapitali na šta je mislila kada je to napisala.

Bivša supruga Ace Lukasa šokirala objavom

U njenoj objavi je pisalo:

“Šta je najgore što ste uradili kad vam je bilo dosadno? Ja sam se udala.”

Bivša supruga Ace Lukasa nije navodila više detalja, a ovaj njen potez zbunio je mnoge. Da li je Sonja opet stala na “ludi kamen”, ili je otkrila da se za nekog od dvojice gore pomenutih pevača udala iz dosade, zasad, nije poznato.

Bivša supruga Ace Lukasa

Instagram

Nakon što se razvela od Željka Šašića, poznati pevač je nekoliko puta u svojim izjavama istakao da mu je žao što ga ćerka Sofija ne doživljava kao oca, a svima je poznato da je ona želela da menja prezime u Lukas i to je bio opšti skandal, a da su ostali u braku on i Sonja, njihova ćerka sigurno ne bi bila toliko eksponirana u javnosti.

Poznati folk pevač Aca Lukas je u više navrata pričao o Sonji posle razvoda.

Bivša supruga Ace Lukasa

Bojan Vuković

“U trenu sam se zaljubio u Sonju, koja je pokušala od mene da napravi namirisanu pudlicu. Stezala me je i gušila, a što je najgore, meni se to svidelo” – piše u njegovoj biografiji.

“Venčali smo se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog. Posle smo s gostima otišli u restoran. Sve je bilo kao u bajci. A onda se rodila Viktorija, moje mezimče” – navodio je Lukas.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: foto Bojan Vuković, Ata images, Instagram