Prijateljstvo Lukasa i Brene
Svet

July 11, 2023 19:30

By

Folk diva je kriva za Lukasov razvod, Aca otkrio sve detalje: Zbog nje nemam kuću ni porodicu

Prijateljstvo Lukasa i Brene prekinuto je pre nekoliko godina

Afera o razvodu Ace Lukasa uništila je jedno veliko estradno prijateljstvo. Kako je Svet svojevremeno saznao, folk pevač neće više da čuje za Lepu Brenu i njenog supruga Bobu. Naime, iako je u intervjuima koje je dao za medije rekao da ne veruje da je njegova supruga bila u bilo kakvoj vrsti komunikacije sa Markom Jarićem, on je u stvari ubeđen u to i za sve krivio je Brenu, koja je, po njegovom mišljenju, spojila Marka i Sonju u Majamiju.

Pročitajte: Brena digla ruke od Bobe – Godinama mu je gledala kroz prste, a sad je zvanično rekla KRAJ

Prijateljstvo Lukasa i Brene

Bojan Vuković

– Aca je tvrdoglav i nedokazan. On i dalje veruje u tu priču oko Jarića i Sonje. I ne samo to, glavnog krivca našao je u Breni, koja je bila sa Sonjom u Majamiju. Njemu je neko rekao da je Brena upoznala Jarića i Sonju i da su njih dvoje tada stupili u kontakt. Istina je da su Brena i Marko Jarić prijatelji budući da su komšije u Majamiju, ali ona je u razgovoru sa svojim prijateljima tvrdila da nije Lukasovu ženu upoznavala sa košarkašem, niti bi se ikad bavila takvim stvarima. Pogotovo uzme li se u obzir da Acu mnogo voli i da ga smatra iskrenim prijateljem kazao je naš izvor koji je blizak i sa porodicom Vuksanović i sa Živojinovićima, i nastavio:

Pročitajte: Čuvajte se, imate samo jedan život – Brena hitno primljena kod lekara zbog promene na koži FOTO

Prijateljstvo Lukasa i Brene

Ata images

– Lukas još od tada mnogo ružno priča o Breni. Rekao je prijateljima da ju je voleo kao sestru, a da mu je ona uništila porodicu. Zamislite, molim vas, kao da je Brena za nešto kriva! Pa sve i da ih je upoznala jer su se nalazili u istom društvu, to ništa ne znači. A nije. Brena zasad kulira priče koje stižu do nje o Lukasovom ogovaranju. Ona je celo leto van zemlje, putuje i provodi se i ne želi da se opterećuje takvim stvarima. Ali znajući je, verovatno će pozvati Acu čim se vrati u Beograd da raščiste to što imaju.

Pročitajte: Aca Lukas ponovo u ljubavi sa pevačicom koju je prezreo – Pevač priznao da je sa njom sada ostvario sve svoje snove

Prijateljstvo Lukasa i Brene

ATA images

Zanimljivo je što je Lukas i nakon ovog velikog skandala nastavio još nekoliko godina da bude žiri u Zvezdama Granda. Kako je rekao svojim prijateljima, ostao je deo tog šoua jer sa Sašom Popovićem je imao sjajnu komunikaciju, ali da Brenu i Bobu, koji je takođe bio u Majamiju kada su se Sonja i Marko navodno upoznali, neće da sretne. Podsećamo, Lukas je u intervjuu baš za Svet tokom skandala sa Sašom Mirkovićem rekao da su Brena, Saša Popović i Boba bili uz njega, pružili mu najveću podršku i pomoć i da im to nikad neće zaboraviti. No, izgleda da već jeste.

Pročitajte: Rastanak je bio neminovan, Brena spakovala kofere i napustila porodični dom – Evo šta je razlog FOTO

Prijateljstvo Lukasa i Brene

ATA images

Dokaz da je Sonjina i Jarićeva veza plod nečije mašte jeste i to što on trenutno uživa u vezi sa zgodnom Amerikankom, sa kojom su ga paparaci tada uhvatili na plaži, i da se sa Sonjom nije ni čuo ni video tokom cele ove afere. Prijateljstvo Lukasa i Brene je puklo, dok je Sonja održala dobre odnose sa folk divom, kao i sa svima sa kojima se družila i tokom braka sa Acom.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images