Kilaža Bobe Živojinovića
Svet

July 10, 2023 15:40

By

Brena digla ruke od Bobe: Godinama mu je gledala kroz prste, a sad je zvanično rekla KRAJ

Kilaža Bobe Živojinovića prevršila svaku meru

Slvani teniser Slobodan Boba Živojinović nekada je važio za jednog od najlepših i najzgodnijih Jugoslovena. Međutim, u poslednjih nekoliko godina suprug Lepe Brene postao je potpuno neprepoznatljiv.

Pročitajte Vreme da i javnost sazna – Boba Živojinović zamenio Brenu mlađom, fotografije sa prve romantične večere FOTO

Kilaža Bobe Živojinovića

Rajko Ristić

– Bobu nikako ne mogu da nateram da oslabi. Ne pada mu na pamet da drži dijetu. Teram ga da počne da vežba i da koriguje ishranu, ali ne ide – govorila je ranije balkanska folk diva, koja otkrila tajnu svog savršenog izgleda.

– Redovno držim dijete i konzumiran što manje ugljenih hidrata. Ne jedem mnogo slatkiša i svakog dana radim jogu, što mi pomaže da izgledam ovako dobro. Boba mora sam da odluči kada će krenuti da mršavi, ali kod debelih ljudi to je veoma teško – rekla je ranije Brena.

Pročitajte  Došlo je do sukoba i teških udaraca – Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, stiglo saopštenje

Kilaža Bobe Živojinovića

Rajko Ristić

Međutim, dok je ranije i pokušavala da nagovori supruga da zbog zdravlja povede računa o ishrani, sada to više ne čini. Brena je definitivno digla ruke od supruga jer je kilaža Bobe Živojinavića prevršila svaku meru, što dokazuju i naše paparaco fotografije. Ona je, kako navodi izvor blizak ovom paru, u početku bila očajna što ne može da utiče na njega, jer je svesna da je zbog viška kilograma odavno ugrozio svoje zdravlje, ali sad ga pušta da radi šta hoće, jer vidi da mu njena priča ne dopire do mozga.

Pročitajte Boba Živojinović se suočio sa ozbiljnom bolešću – Sin mu je najveća podrška u svemu 

Rajko Ristić

Kada se pisalo o tome da je Bobino zdravlje narušeno zbog zdravlja on je samo kroz osmeh za Story rekao:

– Piše se o tome, ali ne obraćam pažnju. Znate kako, radim maltene po 20 sati dnevno na dan, za sada sam, hvala Bogu, dobro. Rezultati pokazuju dobre parametre. Da imam višak kilograma, to je tačno, ali nekako ih nosim.

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ