Boba Živojinović
Svet

11 Novembra, 2021 17:15

UHVAĆENI! Boba Živojinović se viđa sa bivšom ženom!

Bobi Živojinoviću je uspelo što retko ko može – u sjajnim je odnosima sa bivšom ženom Zoricom Nakić, sa kojim ima sina Filipa.

Boba Živojinović se viđa sa bivšom!

U vili na Bežanijskoj kosi, ona je uvek dobrodošla bila Brena tamo ili ne, pa su tako nastale i ove fotografije bivših supružnika.

Njih troje su prošli ispit zrelosti, sujetu su ostavili po strani zarad interesa dece. Zorica je odavno u drugom braku , ima svoj život. Oni su velika porodica i iskreni prijatelji, a Zorica zna da su za nju Brenina i Bobina vrata uvek otvorena – kaže izvor.

 

Zorica Nakić i Boba Živojinović i nakon kraha braka ostali su dobri prijatelji, svako od njih otpočeo je novo životno poglavlje, a bivši supružnici na prvo mesto stavili su svoga sina.

Međutim, o Breni i Zorici mnogo se godinama pisalo. Da li je Brena kriva za krah braka Filipovih roditelja i kako je Zorica podnela razvod, često je bila tema domaćih medija.

Pa ipak, činjenice govore u prilog tome da su Boba i Zorica tačku na svoj brak stavili pre nego što je prijateljstvo između Brene i Bobe preraslo u romansu. 1991. Boba i Brena ljubav su krunisali brakom, a nekoliko godina kasnije Zorica je srce poklonila Ivu Nakiću, zbog koga se odselila u Sjedinjene Američke Države i podarila mu dvoje dece.

lepa brena

Obe porodice Filipu su bile životni oslonac, usled čega su i zadržali divne odnose. Međutim, svojevremeno se pisalo da Zorici smeta kada Brena Filipa oslovljava sinom, na šta je pevačica javnosti jasno stavila do znanja istinu.

Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala – jasna je bila Brena.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: ivan gajić

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ BOJAN VUKOVIĆ