nova snaja Živojinovića svet tabloid svet portal svet
Svet

April 1, 2024 11:45

By

Da li je ona dostojna snaja porodice Živojinović: Brena okrenula glavu, ponašanjem sve rekla FOTO

Mlađi sin Lepe Brene sinoć je proslavio 26. rođendan u krugu porodice i prijatelja, da li je ovo nova snaja Živojinovića

Ove večeri kada je sve bilo podređeno mlađanom Viktoru Žiovjinoviću, ono što je svima zapalo za oko jeste navodna nova snaja Živojinovića njegova izabranica koja je stajala pored Viktora dok su mu pevali rođendansku pesmu. Mlađi sin Lepe Brene sve vreme gledao u nju i nije skidao osmeh sa lica.

nova snaja Živojinovića svet portal svet

Instagram

Mlađi sin Lepe Brene u društvu lepotice – Da li je ovo nova snaja Živojinovića

Snimke sa proslave objavio je dečko Milice Todorović, na kojima je i Viktorova devojka koju prvi put imamo prilike da vidimo.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo…

Nije poznato ko je nova snaja Živojinovića, ali sudeći po odnosu sa njegovom porodicom, lepa devojka već “duže u familiji” Živojinović. Međutim, svi su primetili da je Vrena okrenula glavu dok je njen sin pričao s lepoticom ali se pretpostavlja da je to samo momenat koji je uhvatio aparat i da nema veze sa prihvatanjem snaje.

nova snaja Živojinovića svet portal svet

Instagram

To je bilo jasno i po njenoj reakciji i komunikaciji sa Bobom koji je stajao do nje.

Pročitajte Upozoravam vas, nikad se nisam lečila – Lepa Brena otvoreno o bolesti i ljudima koji su joj naneli štetu

Podsetimo, nakon rođendanske pesmice, mikrofona se latila i Brena koja je zapevala svoj veliki hit “Luda za tobom” i atmosferu dovela do usijanja a navodna nova snajka Živojinovića bila je najveselija.

nova snaja Živojinovića svet portal svet

Ata images

Mlađi sin Lepe Brene kao i stariji oduvek su bili pravilno usmeravani, da li će nova snaja Živojinovića nastaviti tradiciju

Inače, poznato je da je Brena prema naslednicima je uvek bila brižna, izuzetno zaštitnički nastrojena, ali je kontrola, naglašava, sada već prošlost.

Pročitajte Viktor Živojinović neprepoznatljiv, sav je u mišićima – Imao je 163 kilograma, a sad nema ni 100 (foto)

– Ono što je trebalo da se kontroliše, kontrolisalo se tokom odrastanja. Do neke njihove 21, 22 godine, kada je trebalo pomoći im da se pronađu i usmere – počela je ona tokom jednog gostovanja, pa brigu o deci uporedila s brigom o biljkama.

nova snaja Živojinovića svet portal svet

Ata images

– Uvek sam smatrala da je dete kao mlado drvo koje kada posadite privežete pored dva drvena stuba pa se priveže sa gumom, da ga ne privlači previše ni na jednu ni na drugu stranu. Tom drvetu ili tom detetu treba dati ljubavi, snage, motivacije da izdrži sve ono što će život da mu donese.

Pročitajte Lepa Brena svoj najveći strah lečila suzama – Ovaj muškarac otkrio je njene najdublje tajne

– Mi našu decu ne možemo da zaštitimo od padova ali je važno naučiti ih da ustanu. Onog trenutka kada postanu stabilni i jaki, roditelji se smire – pričala je Brena za „Grand magazin” i nije krila da su viđanja vremenom postala ređa, ali da su pozivi svakodnevni.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Ivan Vučićević