Viktor Živojinović smršao svet tabloid svet portal svet
Svet

November 3, 2023 10:24

By

Viktor Živojinović neprepoznatljiv, sav je u mišićima: Imao je 163 kilograma, a sad nema ni 100 (foto)

Viktor Živojinović smršao do neprepoznatljivosti

Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, oduvek pamtimo kao preslatkog bucka. S godinama su se svi na njega navikli kao takvog, ali ne i njegova majka koja je zbog debljine bila zabrinuta za njegovo zdravlje. Da li zbog zdravlja, ili zbog izgleda ali Viktor Živojinović smršao je do neprepoznatljivosti.

Viktor Živojinović smršao svet tabloid svet portal svet

Dragan Gajić

A koliko je Viktor u jednom trenutku imao kilograma otkrila je upravo njegova majka.

– Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala – priznala je ranije pevačica.

Pročitajte Plavuše su otkidale za njim i kad je bio bucko – Viktor Živojinović smršao 36 kilograma, od njega ništa nije ostalo

 – Kad god ga pogledam, stane mi knedla u grlu, a imao je samo dvadeset godina. Plašila sam se da ne dobije dijabetes – priznala je Brena, koja je danas verovatno srećnija od svih zbog toga što je Viktor odlučio da se potpuno transformiše, što dokazuje i fotografija koju je upravo objavio.

Viktor Živojinović smršao svet tabloid svet portal svet

Instagram

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je sav u mišićima. Iako je odavno već smršao, Brenin sin ne želi da se na tome zaustavi, jer svakodnevno vežba kako bi njegovo telo izgledalo savršeno, u čemu je očigledno i uspeo.

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, INSTAGRAM