Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svet portal svet
Svet

November 1, 2023 19:39

By

Ne liči ni na Priju, ni na Filipa: Sin Aleksandre Prijović kopija je ovog člana njihove familije (foto)

Sin Aleksandre Prijović je kopija strica Viktora

Aleksandar Živojinović, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića dugo je skrivan od očiju javnosti. Pevačica i njen suprug su često delili njegove fotografije, ali uvek one na kojima je leđima okrenut kameri. Tako je bilo sve do Prijinog koncerta u sarajevskoj Zetri, kada se maleni Aleksandar pojavio s majkom na bini i izazvao oduševljenje publike.

Sin Aleksandre Prijović

Instagram

Preslatki plavušan stidljivo je izašao da podrži mamu koja je blistala od ponosa zbog njega, a on će sigurno jednog dana biti ponosan što je bio deo spaktakla svoje majke. I dok su svi komentarisali koliko je Prijin sin lep, nismo mogli a da ne primetimo da maleni Živojinović ne liči ni na Aleksandru, ni na Filipa.

Pročitajte Više ga ne krije – Sin Aleksandre Prijović pred kamerama govorio o majci 

Međutim, jedna stara fotografija koju je Viktor Živojinović objavio na svom Instagram profilu otkriva na koga Aleksandar liči. A, liči ni manje, ni više nego na strica Viktora, bar kada je fizički izgled u pitanju. Doduše, Filipov brat je bio znatno bucmastiji, ali oblik lica, usne, nos, oči i boja kose, sve je potpuno identično kao kod Viktora.

Sin Aleksandre Prijović

Instagram

S obzirom na to da je jedini unuk i Filipovim i Aleksandrinim roditeljima, Prijin sin je miljenik svih, što je pevačica jednom prilikom i potvrdila.

Aleksandar je mezimac naših porodica, svi se utrkuju ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je jednom prilikom pevačica.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM