Sin Aleksandre Prijović
Svet

October 31, 2023 14:15

By

Sin Aleksandre Prijović nasmejao publiku u Sarajevu: Ni pevačica nije krila oduševljenje FOTO

Sin Aleksandre Prijović izazvao oduševljenje u Sarajevu

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala i treći solistički koncert u Sarajevu, a posebnu pažnju izazvao je njen sin Aleksandar.

Sin Aleksandre Prijović

LiveProduction

Sin Aleksandre Prijović oduševio publiku

Naime, sin Aleksandre Prijović je sinoć izašao na scenu sa kumićem Todorom dok je pevačica izvodila numeru “Zvuk tišine”, a ono što je izgovorio je nasmejalo oduševljenu publiku.

Pevačica je izjavila da je njen sin došao i pitao je da li će izaći i on na binu i ona mu je odgovorila da može ako to želi.

“Moram da kažem nešto, dok su moje kolege pevale, a ja se presvlačila, moj sin Aki je ušao kod mene i rekao: “Mama, hoću li ja večeras izaći na binu?”. Ja sam mu rekla da može, ako želi… Onda je došao opet, nije zaboravio šta sam obećala i rekao je: “Mama, ali, molim te, ja bih voleo da izađem sa tobom!” – izjavila je Aleksandra Prijović i predstavila sina koji je na binu izašao sa kumićem.

“Tako da, ovo je moj sin Aleksandar, a ovo naš kumić Todor. Aki nije želeo da izađe bez njega. Pa sada kad ste već izašli, hajde da pošaljemo poljubac zajedno” – rekla je Aleksandra.

Sin Aleksandre Prijović

Instagram

Pročitajte Filip gledao sve iz prikrajka – Evo ko je Priju čvrsto držao za ruku, nije suprug FOTO

Nakon što su poslali poljubac publici, Aki je ponosnoj pevačici rekao da on i Todor idu da se bore.

“Idemo mi da se borimo” – rekao je mali Aleksandar, a svi u publici su se slatko nasmejali.

“Idete vi da se borite? Važi” – nasmejala se i Aleksandra koja ih je ispratila.

Aleksandra je u Sarajevu, u dvorani Zetri održala tri spektakularna koncerta, a pred publikom se sinoć pojavila u predivnoj crnoj toaleti koja je isticala njen dekolte i fantastičnu liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vijesti.ba (@vijesti.ba)

Pročitajte Autfit Aleksandre Prijović koštao bogatstvo – Pevačica uložila u stajling 4.000 evra, evo šta je najskuplje FOTO

Specijalni gosti na njenom koncertu je bio Mirza Selimović,  pobednik “Zvezda Granda”, a zajedno su otpevali jedan od njenih najvećih hitova “Dođi sebi dok još imaš kome”, koju u originalu izvodi sa Lexington bendom.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images, Instagram