Autfit Aleksandre Prijović
Svet

September 29, 2023 19:30

By

Autfit Aleksandre Prijović koštao bogatstvo: Pevačica uložila u stajling 4.000 evra, evo šta je najskuplje FOTO

Najpopularnija pevačica Aleksandra Prijović sinoć je napravila spektakl za pamćenje, a njen autfit je pravi dokaz da nije štedela ni najmanje, te je vodila računa o svakoj sitnici.

Autfit Aleksandre Prijović koštao čitavo bogatstvo

Aleksandra je sve ostavila bez teksta u belom odelu, koje joj je stajalo savršeno, a za ovo moćno izdanje izvojila je čak 4.900 evra.

Samo beli sako brenda “Alexander McQueen” koji je imao uvezeni broš koštao je čak 3.490 evra te je autfit Aleksandre Prijović bio jedan od najskupljih…

U autfit Aleksandre Prijović svi su gledali

Uz to Aleksandra je ponela i bele duge pantalone istog brenda, koje su se savršeno uklopile, a za njih je izdvojila 650 evra. Aleksandra koja uvek blista na sceni a koja je potpuno opuštena privatno, kada je street style u pitanju, definitvno je pobrala sve simpatije promenvši nekoliko stajlinga za veče.

Autfit Aleksandre Prijović

ATA images

Autfit Aleksandre Prijović zbog zlatnih cipela raspametio

Kada su štikle u pitanju, pevačica je i te kako vodila računa o udobnosti, te je ponela zlatne sandale marke “Giuseppe Zanotti”, koje koštaju čak 760 evra. Prijovićka je sinoć održala koncert o kojem će se dugo pričati, a nema sumnje da će se ista scena ponoviti i večeras.

Pročitajte Najemotivnija noć u životu Aleksandre Prijović – U suzama počela i završila koncert

Ovo je bio prvi beogradski koncert, dok nas još dva očekuju večeras i sutra. A, po onome što smo sinoć imali priliku da vidimo, možemo slobodno reći da je koncert Aleksandre Prijović bio spektakl za pamćenje.

Autfit Aleksandre Prijović

ATA images

Podsećanja radi, majkla Aleksandre Prijović koja je juče bila ćerki najveća podrška na koncertu u Štark Areni, po prvi put javno je izašla sa svojim dugogodišnjim partnerom  Fahrudinom Buljubašićem. Ruku pod ruku prošetali su na crvenom tepihu a kako su zajedno izgledali, pogledajte u nastavku.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images