Maćeha Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

April 6, 2024 13:00

By

Aleksandra Prijović u odličnim odnosima s maćehom: Borka shvatila da je suvišna?

Maćeha Aleksandre Prijović i pevačica dobro se slažu

Danas najuspešnija i najtraženija pevačica Aleksandra Prijović nekad je bila običan devojčurak iz komšiluka. Roditelji su je vaspitali najbolje moguče i podržavali je u svemu što je želela. Danas, pored njene porodice, njen su vetar u leđa, a maćeha Aleksandre Prijović takođe je deo njenih uspeha…

Maćeha Aleksandre Prijović svet portal svet

ATA images

Maćeha Aleksandre Prijović danas je deo njenog života a evo kako je izgledalo dok su Nedeljko i Borka bili zajedno 

Odrasla je u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović (49) i pokojnim dedom, nakon što se njena majka razvela od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Talenat i sluh nasledila je od majke Borke koja se takođe bavila pevanjem. Roditelji Aleksandre Prijović podržali su svoju ćerku u nameri da i ona krene majčinim stopama. Popularnost je stekla tokom učešća u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a kako je više puta isticala, sve što je postigla, duguje upravo svojoj majci. Ipak i pored razvoda i svega, maćeha Aleksandre Prijović dobra je prema njoj.

– Verovatno je njoj kao i svakom detetu falio taj roditelj, kada je tamo, falim ja, kada je obrnuta situacija fali tata. Zajedništvo je mnogo lepa stvar, ali kada nešto ne ide kada nije išlo, tako je moralo biti. Sada je odrasla, razume sve i prihvatila je to.

Pročitajte Ne želi više da ćuti zbog ruganja i udaraca – Prija odlučila da napusti porodični dom

– Za svoje dete svaki roditelj je svašta u stanju da uradi jer ne da na svoje dete. Ja sam hrabra žena, oduvek sam bila hrabra i bila borac i dan danas bih tako postupila iako se i udala i hvala Bogu ima svoj brak i sve, ne dam na nju – kaže Borka i dodaje:

– Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem – zaključila je za kraj Borka, majka Aleksandre Prijović.

Maćeha Aleksandre Prijović svet portal svet

ATA images

Maćeha Aleksandre Prijović u odličnim odnosima sa porodicom svoga muža

Pored raskošnog glasa, nebrojeno mnogo hitova, Aleksandra Prijović medijima je interesantna i zbog porodičnih odnosa sa roditeljima, svekrom i svekrvom Brenom i Bobom ali i suprugom Filipom Živojinovićem. Pevačica neprikosnovenog glasa koja uživa u četiri godine skladnoj zajednici, često je isticala koliko obožava i poštuje svoje roditelje, majku Borku i oca Nedeljka koji su joj bili velika podrška kada se pojavila na estradnom nebu.

Pročitajte Detinjstvo puno uspomena – U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Nedeljko, koji inače nije vičan medijskom eksponiranju i slikanju, 2018. godine na Filipovom i Aleksandrinom venčanju javnost je imala priliku da ga vidi u pratnji svoje lepše polovine, Lele Prijović. Maćeha Aleksandre Prijović, prelepa crnka koja je njegova druga supruga, nakon razvoda od Borke Mihajlović, svojevremno je živela u Kuli, malom mestu nadomak Vrbasa i Novog Sada, Vojvodini.

Na svadbi poznatog para koja je brojala oko 900 zvanica, prelepa crnka se nije ustručavala da ovekoveči trenutak sa suprugom Nedeljkom i Aleksandrom a mnogi su tada prokomentarisali da maćeha Aleksandre Prijović izgleda veoma mladoliko. Ipak, slika Aleksandre u zagrljaju maćehe mnogima je izazvala oprečna mišljenja budući da je na toj svadbi bila prisutna i majka Borka s kojom je pevačica nerazdvojna.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram