Lice Aleksandre Prijović
Svet

13 Maja, 2022 09:01

Detinjstvo puno uspomena: U ovoj skromnoj kući živela je Aleksandra Prijović sve dok nije upoznala Filipa

Aleksandra Prijović detinjstvo je provela u skromnoj kući 

Detinjstvo je bitan segment odrastanja svako čoveka a Aleksandra definitvno može da se pohvali da je njeno puno uspomena. Skromna kućica u kojoj je nekad živela odisala je ljubavlju i harmonijom a Prija nikada nije krila da je najviše uživala s majkom i bakom. Kuća u kojoj je odrasla Aleksandra Prijović nalazi se u Belom Manastiru, u Hrvatskoj, a pre nego što je kročila na estradno tlo, tu je pevačica provela većinu svog života. Nekada jedna od najtraženijih „zvezda Granda“ , danas eminentna zvezda raskošnog glasa i supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra je živela veoma skromno, a svoj talenat, koji joj je preokrenuo život, nasledila je od majke Borke i od bake.

Pročitajte: Svi su tu, samo Filipa nema: Aleksandra Prijović sa porodicom na ovom mestu pronašla mir (FOTO)

Aleksandra Prijović detinjstvo je provela u skromnoj kući punoj uspomena 

Kada se pojavila na domaćoj javnoj sceni privukla je mnogo pažnje, te je jasan sled bio da će izgraditi veliku karijeru i svoj stari dom, zameniti novim i luksuznijim. Nekada malu, skromnu kuću, u kojoj je osetila toplinu roditeljske ljubavi zamenila je luksuzom i raskošom, a nije poznato da li se u Beli Manastir vraća, piše portal „STORY!“

Pročitajte: Zavirite u nestvarni DOM Aleksandre Prijović! Luksuzni komadi nameštaja, skandinavski stil i šik materijali! (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Supruga Filipa Živojinovića nedavno je otkrila ko ju je inspirisao da se bavi muzikom.

-Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih – rekla je Prijovićka i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu „Deca pevaju hitove“.

Danas, prema pisanju medija, Aleksandra Prijović sa svojim suprugom Filipom i sinom Aleksandrom, stanuje u vili, nedaleko od porodične kuće Živojinovića, a navodno to zdanje vredi preko pola miliona evra. Prijovićeva je nedavno u jednom od intervjua istakla da veliku zahvalnost duguje majci koja ju je izvela na pravi put.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Bojan Vuković