Majka Filipa Živojinovića
Svet

25 Avgusta, 2022 11:30

Ne želi više da ćuti zbog ruganja i udaraca: Prija odlučila da napusti porodični dom

Detinjstvo Aleksandre Prijović bilo je turbulentno 

Aleksandra Prijović koja uživa u skladnom braku sa pastorkom Lepe Brene, Filipom Živojinovićem, pre nekoliko godina, javnosti je otkrila da nije imala baš lepo i mirno detinjstvo i da su je vršnjaci navodno, maltretirali.

Pročitajte: Aleksandra Prijović nemilosrdno izdala Živojinoviće ovako je deveru zabila nož u leđa

Osveta Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Nisam imala neku podršku vršnjaka, vređali su me, zvali su me pevaljka. Puštali su mi videe i rugali su mi se. Nije mi bilo svejedno, ali sam im rekla: „Samo se vi smejte jer ćete me slušati“ –  prisetila se Prijovićeva.

Kako je ranije istakla i to veoma iskreno, njihov odnos prema njoj doprineo je da se odseli iz svog rodnog grada.

– Jedva čekam dana kada ću da se preselim u Beograd – rekla je Aleksandra za koju se zna da je talenat i lepotu nasledila od majke.

– Znala sam da se i potučem sa vršnjacima kada su se rugali mojoj mami da je pevaljka, ali ja to ne zameram, bili smo deca – prisetila se pevačica.

Pročitajte: Živojinovići sputavaju snaju – Prija otkrila šta silno želi da radi, ali joj Filipovi ne dozvoljavaju

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Aleksandra Prijović koja danas važi za jednu od najpopularnijih pevačica, vrtoglave zarade i ogromnih pregleda na Youtube-u prisetila se svojih početaka, prvih nastupa otkrivši ko su bili njeni idoli.

– Moja mama je rekla kada su mene doneli kod nje prodilištu i prepoznala je moj plač, rekla je da ću biti neka pevačica – rekla je Aleksandra svojevremno za „Premijeru“ i dodala:

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Lepa Brena progovorila o prevari nakon tri decenije braka sve izašlo na videlo

Kuća Aleksandre Prijović

Rajko Ristić

– Kada sam imala tri godine, oblačila sam i stavljala marame na glavu i pretvarala sam se da sam Ceca i Brena. Njih dve su moji idoli, i kad god su bili na televiziji ja sam čekala da se sredim i imitiram ih – rekla je Prija i otkrila da je prvu nagradu osvojila kada je bila četvrti-peti razred pevajući pesmu Nine Badrić na festivalu „Deca pevaju hitove“.

– Moj prvi nastuop je bio sa 14 godini u Beču za Novu godinu, gde je bio i Šaban Šaulić – prisetila se Aleksandra koja danas uživa u vrhu popularnosti.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: PulsOnline

FOTO: Rajko Ristić