Porodica Živojinović
Svet

August 24, 2022 15:11

By

Razorila dom i sve što je vredelo: Prija nemilosrdno ponizila Brenu, porodice u neverici gledale okršaj

Prija i Lepa Brena u neviđenoj konkurenciji, evo o čemu se radi 

Pevačica Aleksandra Prijović navodno je prestigla svoju svekrvu i koleginicu sa estrade Lepu Brenu kada je reč o zaradi s obzirom na to da je od početka godine zgrnula tri puta više novca od od nje.

Pročitajte: Aleksandra Prijović je najveća osvetnica na estradi – Ovi ljudi su to osetili na svojoj koži

Foto: Ata Images

Prija i Lepa Brena u neviđenoj konkurenciji – Aleksandra zaradila vrtoglavu sumu 

Aleksandra Prijović je od početka 2022. godine imala 50 nastupa, a samo od pregled pesama koje koje ima na Youtubu uplaćen joj je novac za koji može da kupi stan u Beogradu.

S druge strane, Brena na pesmama koje su odavno okačene na ovom kanalu, ima tek po nekoliko pregleda. Iako mnogi kažu da je Prija “razbucala” Lepu Brenu u njihovom domu će se ova vest i te kako slaviti. Brena je diva bivše Juge koja je za sobom ostavila sijaset hitova, dok je Prija pevačica mlađe genercije i idol mnogim devojkama i neviđeno poštuje Brenu. Porodice Prijović-Živojinović sve su ovo posmatrale ćutke ali će zato ovaj uspeh biti obeležen kako dolikuje, u šta ne sumnjamo.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Lepa Brena progovorila o prevari nakon tri decenije braka sve izašlo na videlo

Foto: Ata Images

– Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe tokom celog leta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sad oko 50 odrađenih slavlja i sve tezge su joj imale dobre honorare, a dobro je zaradila i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošila novac, a od pregled ana Jutjubu nije imala zaradu. Samo nekoliko njenih pesama iimaju dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao – otkriva dobro upućen sagovornik “Srpskog telegrafa.”

– Prija je do sada od pregleda zaradila sumu koju neki pevači ostvare kroz pet ili više godina. Otkako je objavila nove pesme, ima još više angažmana za razliku od Lepe Brene koja se baškarila na moru – dodao je sagovornik.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images