Bivši muž Seke Aleksić
POREMETIO NJEN MIR

28 Juna, 2022 19:00

Bivši muž Seke Aleksić završio u zatvoru: Od pevačice tražio novac. A, njena reakcija je sve iznenadila

Bivši muž Seke Aleksić završio u zatvoru

Pevačica Seka Aleksić već dvanaest godina živi svoju bajku. Sa mužem Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom skrasila se u Staroj Pazovi, u raskošnoj vili, u kojoj je sve podređeno njenim mezimcima.

Bivši muž Seke Aleksić

Ata images

Trudi se da se što više udalji od javnih dešavanja i na televiziji se pojavljuje isključivo kada za to ima potrebe. Sa svima na estradi je u odličnim odnosima, ali su retki oni sa kojima se druži. Umesto estradnih druženja radije vreme provodi sa decom, odmara u bajkovitom dvorištu, hrani koke

Bivši muž Seke Aleksić pevačici zadavao glavobolje

I pored toga što se udaljila od javnog života, njena karijera nimalo ne trpi, naprotiv, pevačica i dalje niže hit za hitom.

Nažalost, nisu uvek u Sekinom životu cvetale ruže, o čemu je i sama govorila. Pored teškog i siromašnog detinjstva, malo je poznato da je pevačica kroz teške periode prolazila i kada je već postala poznata.

Iako nije često govorila o tome, poznato je da je Aleksićeva bila udata kada je imala samo devetnaest godina, te da se samo godinu dana kasnije i razvela. I upravo ta mladalačka, brzopleta odluka, koju je donela dok je živela u Švajcarskoj, Seku je kasnije skupo koštala.

Pročitajte: „Slao mi je ljubavna pisma i srca“ – Sin čuvene muzičke dive je bio do ušiju zaljubljen u Seku Aleksić

Bivši muž Seke Aleksić

Andreja Damnjanović

Naime, kako se ranije pisalo, bivši muž je od Seke Alesić zahtevao da mu vrati novac uložen u njen prvi album, a tim povodom je za domaće medije ranije izjavio.

– Želeo sam od nje da stvorim poznati estradni lik, a ne kafansku pevaljku… Tako su se i desili prvi konflikti, koji su na kraju doveli do toga da se naša veza prekine baš u trenutku kad je materijal za CD bio gotov. Nas dvoje smo seli i podvukli crtu, i izračunali da je celokupan posao koji sam ja finansirao koštao oko 40.000 evra. Dogovorili smo se da ona nastavi dalje bez mene, ali da mi isplati 23.000 evra. Do sada mi je na račun uplaćeno samo 2.50o – rekao je ranije bivši muž Seke Aleksić.

Pročitajte: Seka Aleksić progovorila o bankrotu – Ono što je poručila tera na razmišljanje

Bivši muž Seke Aleksić

Andreja Damnjanović

Čak su se po medijima pojavljivali i naslovi da je on navodno pretio Seki zbog duga, ali pevačica to nikada nije želela niti da potvrdi, niti da demantuje.

Njenog bivšeg su čak i povezivali sa dilovanjem narkotika, pa su mnogi mediji preneli da je pre nekoliko godina zbog toga završio u zatvoru. No, na sve ovo Aleksićeva je ostala nema i dosledna odluci da više ne želi da govori o ljudima koji su odavno izašli iz njenog života.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ, ATA IMAGES