Deca Seke Aleksić svet novine svet portal
Svet

May 7, 2024 11:45

By

Seka Aleksić moli za pomoć: Htela je da pomogne, pa upala u probleme, prete joj tužbom

Pas Seke Aleksić mogao bi biti vraćen vlasniku

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao velika ljubiteljka životinja, pa pored mnoštva pasa njeno dvorište krase koke i jagnjad.

Pored životinja koje je kupila, pevačica je neke i udomila, a jedna od njih je i Nina, koja je pas Seke Aleksić postala u septembru prošle godine.

Pas Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

Međutim, pevačica se zbog Nine nalazi u velikim problemima, zbog čega je na društvenoj mreži “Iks” ljude zamolila za pomoć.

– Ljudi, treba mi savet… Ako je neko imao sličnu situaciju… Udomila sam psa Ninu, ako se sećate Dunja Jovanić je našla na ulici preplašenu u Beogradu.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

– Posle toliko vremena se javio vlasnik koji je video da je Nina kod mene, pa je hteo da je vratim, pa se predomislio jer je video gde je i kako joj je – napisala je Seka.

Pas Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

– Posle nekoliko meseci ponovo piše i kaže da je Nina vezana jako za njega i da je pošaljem njemu na adresu u Niš! Njegov pas, ja je udomila, i ja treba njemu na adresu da odnesem psa. Šokirana sam koliko neki ljudi nemaju osećaja – napisala je na društvenoj mreži “Iks”, a potom pokazala dokument.

Pas Seke Aleksić u njenom domu pronašao ljubav

– Ninu sam objavljivala milion puta na društvenim mrežama. Nikada se nije javio… I sada mi šalje dokument u kom je podneo krivičnu prijavu, pa ipak odustao, jer mu je majka bolesna i ne može da se bavi Ninom. Sada ipak u mejlu traži… – objasnila je Seka.

Pas Seke Aleksić svet portal svet

Instagram

Podsetimo, Seka je krajem septembra prošle godine objavila na mrežama da je udomila napuštenog psa.

– Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov JMBG na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv… Zdrava je. Od straha i nepoverenja je ujela veterinara – piše u njenoj objavi.

Pas Seke Aleksić svet portal svet

ATA images

– Mnogo je preplašena, neuhranjena na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se sa ostalim psima kod nas i već uživa – napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN