Recept Seke Aleksić svet portal svet
Svet

May 10, 2024 20:45

By

Bilo je pitanje trenutka kada će priznati: Seka Aleksić otkrila istinu o razlazu i lošim odnosima

Zakić i Seka Aleksić ponovo zajedno, slike ih odale

Zakić i Seka Aleksić pre nekoliko nedelja završili su svoju saradnju a Art direktor Seke Aleksić usred priča o njenom razvodu od Veljka Piljikića, objavio je saopštenje koje je sve iznenadilo i to pre nekoliko nedelja. Naime, on je tad objasnio da je saradnja sa Sekom gotova ali da ipak ostaju u sjajnim odnosima. Saopštenje za javnost glasilo je ovako:

Zakić i Seka Aleksić svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zakić i Seka Aleksić raskinuli saradnju ali ostali u sjajnim odnosima 

– Dragi prijatelji, Želim da podelim sa vama važnu vest – nakon divne dve godine provedene kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, doneo sam odluku da se povučem sa ove pozicije.

Pročitajte Dragana Mirković zaplakala, pa progovorila o deci i bivšem mužu – Tonija će ove reči zaboleti

– Ove dve godine bile su ispunjene izazovima, ali i nezaboravnim iskustvima. Zahvalan sam Seki Aleksić i timu njenog brenda na prilici da napravim jedan brend i doprinesem razvoju postojećeg – počeo je Stanislav, preneo je tada Blic.

Zakić i Seka Aleksić svet novine svet portal

Instagram

-Tokom ovog perioda, imao sam priliku da radim na inspirativnim projektima i upoznam neverovatne ljude. Ponosan sam na sve što smo postigli zajedno, i radujem se što ću nositi te vrednosti sa sobom u budućnost. Ovo nije kraj, već samo novo poglavlje u mom profesionalnom putovanju. Radujem se novim izazovima i mogućnostima koje će mi budućnost doneti.

Pročitajte Seka Aleksić moli za pomoć – Htela je da pomogne, pa upala u probleme, prete joj tužbom

– Nastavljam da radim naporno kako bih postigao nove uspehe, a siguran sam da će moji budući koraci biti inspirisani lekcijama koje sam naučio tokom vremena provedenog sa Sekom Aleksić. Nadam se da ćemo se nekada ponovo sresti na tom putu. Hvala vam svima na podršci iako nije uvek bilo lako, a pre svega Seki Aleksić i njenoj porodici što su me prihvatili i dali potpunu slobodu. Stanislav. Seka je ispod njegove objave stavila emotikon srca, pa je jasno da između njih nema zle krvi, te da su se razišli bez svađe. Stanislav je ovo naveo samo nekoliko nedelja pred objavljivanje Sekinog novog albuma.

Zakić i Seka Aleksić svet novine svet portal

Instagram

Zakić i Seka Aleksić ponovo zajedno, da li je na pomolu neka nova saradnja? 

Iako su Zakić i Seka Aleksić raskinuli saradnju, juče na Instagramu pojavile su se fotografije u kojima Seka demonstrira vanserijsku garderobu. Total black autfit, oversize sako definitvno su komadi koje je vredelo pokazati, u zanimljivom ambijentu a na sledećem storiju mogli ste čak videti i Zakića u sličnoj kombinaciji.

Budući da su ovde tagovali jedan Second Hand čini se kao da je na pomolu neka nova saradnja. Ili su se stari, dobri prijatelji, samo okupili kako bi uživali u dobrim retro komadima garderobe kao pravi znalci.

Pročitajte Seka Aleksić zatrudnela a sve zahvaljujući njemu – Posle sedam godina borbe, desilo se

Šta vi mislite?

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images