imovina seke aleksić
SREĆA I RADOST

June 10, 2022 15:00

By

Posle dva dečaka, devojčica: Seka Aleksić odabrala ime za ćerku, uslišena najveća želja sina Jakova

Ćerka Seke Aleksić dobiće prelepo ime 

Ćerka Seke Aleksić zvaće se Sofija – Porodica po meri Seke Aleksić 

Porodica Seke Aleksić svakim danom priželjkuje da u nju stigne još jedan član. Pevačica je oduvek pričala da želi petoro dece, a njeni sinovi Jakov i Jovan sa nestrpljenjem čekaju vesti da stiže pojačanje.

Pročitajte: Žurka za pamćenje – Seka Aleksić proslavila 41. rođendan. Od Veljka stigao neobičan poklon

Foto: Ata images

Po meni, trebalo je pre da ostanem trudna. Već je trebalo da budem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više dece, pa neću kao u pedesetoj da rađam. Želela sam da se do 45. godine ostvarim kao majka. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim, jer to je najveće bogatstvo – priznala je Seka za Exkluziv i dodala kako će se ćerka zvati, piše “Hello!”

Pročitajte: Dijeta koja daje rezultate – Seka Aleksić otkrila kako je za kratko vreme smršala deset kilograma

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Jovan je mali još i ne može na taj način da odgovori, ali Jakov želi sestru čak zna i kako će se zvati. Njegova je želja da se zove Sofija.

Seka Aleksić nikada nije krila san o velikoj porodici kao i da je veoma okrenuta Bogu. Sve njene želje uslišene su pa je velika vizija o harmoničnom domu ostvarena dolaskom prvog sina. Ipak. Jakovova najveća želja biće  uslišena da jednog dana kada u njihov dom stigne devojčica njeno ime bude Sofija.

Sa srećom!

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Insatgram Screenshot