Sin Aleksandre Prijović
Svet

September 29, 2023 14:30

By

Filip ponovo rasplakao Aleksandru: Pred koncert je učinio nešto što neće moći nikada da zaboravi

Poruka Filipa Živojinovića rasplakala Aleksandru

Aleksandra Prijović sinoć je održana spektakularan koncert u beogradskoj Areni, o kome ne prestaje da se priča. S obzirom na to da važi za veoma emotivnu osobu, Prijovićka je u nekoliko navrata i zaplakala tokom koncerta.

Poruka Filipa Živojinovića

Razlozi za njene su suze su brojni, a kako je otkrila za domaće medije, prvo se rasplakala pre koncerta, a razlog za to je poruka Filipa Živojinovića, koji je i ranije činio divne stvari koje su pevačicu dovodile do suza.

Pročitajte Najemotivnija noć u životu Aleksandre Prijović – U suzama počela i završila koncert

Filip mi je pred koncert poslao buket sa posvetom i kada sam pročitala, sreća pa me nije Lazar našminkao, ja sam se toliko rasplakala da sam morala posle toga da se saberem i spremim. Filip je došao pred početak, sve vreme je bio tu, on je bio glavni kada je koncert u pitanju – otkrila je pevačica.

Poruka Filipa Živojinovića

Ata images

Aleksandra priznaje da je bila veoma emotivna sve vreme.

Majku, baku i deku sam videla tek kada sam izašla na binu, i videli ste da sam ispričala onu moju priču kada smo ona i ja prvi put došle u Beograd. Znala sam da će plakati. Breni sam rekla da mislim da ću pasti u nesvest kad izađem na binu, ona je rekla samo lagano, nemoj da razmišljaš već budi ponosna na sebe.

Pročitajte Taman pred veliki projekat u Areni, prelepe vesti – Aleksandra Prijović trudna, čestitke stižu sa svih strana 

Aleksandra je posebno bila emotivna kada je u publici ugledala sina.

– Ja sam na koncertu mogla da plačem svakih pet minuta. Obuzele su me emocije i kada sam videla sina. On je sve vreme bio veseo. Imao je plan da izađe na binu, međutim plan je propao. Izgleda da se uplašio, a možda mu se i prispavalo. On je meni obećao da će izaći, međutim, kad je došao pitala sam ga on je rekao ne. Nije želeo večeras, možda će sutra – rekla je posle koncerta pevačica, koja će i večeras ponovo zablistati u punom sjaju u beogradskoj Areni.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES