Prijin drugi koncert u Štark Areni
Svet

September 29, 2023 20:45

By

Lepa Brena nije došla na koncert Aleksandre Prijović, ali ova dama ju je podržala FOTO

Prijin drugi koncert u Štark Areni takođe posećen

Zorica Nakić majka Filipa Živojinovića večeras je došla na drugi veliki koncert Aleksandre Prijović u Štark Areni. Filipova majka je veliki fan Aleksandrinih pesama i velika je čast imati je za snaju…

Neverica, oduševljenje, ona je devojka koja vredno radi, koja zaslužuje sve ovo. Ponosni smo, tri Arene su velika stvar – istakla je Zorica, pa dodala:

– Aleksandar se nije popeo sinoć na binu. Ovi efekti ga jako plaše, zato nije izašao. Rekao je “Mama je izašla iz televizora“.

Prijin drugi koncert u Štark Areni

ATA images

Prijin drugi koncert u Štark Areni biće bolji od prvog

Inače, Aleksandra Prijović napravila pravi spektakl juče u Štark Areni. U noći prepunoj emocija, ona je rasplakala publiku, ali ih je i podigla na noge.

Aleksandra je u intervjuu za “Blic” otkrila koji momenti su joj bili najemotivniji.

Prijin drugi koncert u Štark Areni

ATA images

– Sam početak mi je bio najemotivniji. Kada sam izašla, toga sam se i najviše plašila. Sve vreme sam razmišljala kako ću da podnesem taj naboj pozitivne energije kad izađem na binu. Sve je prošlo kako trebe, a kada su svi počeli da pevaju sa mnom u glas, počela sam da se ježim i da se tresem. U sledećem momentu sam videla mog sina. Onda sam se obratila publici, setila sam se svog prvog dolaska u Beograd.

Pročitajte Sjajna prilika da pokaže frajera – Borka pokazala dečka na koncertu ćerke Aleksandre Prijović 

– Mama i ja smo se vozile kolima i prolazile pored Arene, tada sam joj rekla “Mama, zamisli da jednog dana ovde držim koncert”, a sada pravim čak tri. Baki i deki sam posvetila pesmu, svi koji su gledali moje spotove znaju da u jednom postoje snimci iz mog privatnog života i uvek kada su baka i deka gledali taj spot plakali, onda sam ih videla srećne, uplakane, tad mi je srce stalo.

Prijin drugi koncert u Štark Areni

ATA images

Ipak mnogima je zapalo za oko da Lepa Brena nije primećena na Prijinom drugom koncertu u Štark Areni…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić