Brenina prva ljubav svet novine svet portal
Svet

April 18, 2024 10:15

By

Usamljenost je razara: Porodica Lepe Brene se raspala, pevačica plače svaki dan

Brenina prva ljubav bio je on

Brenina prva ljubav bio je Mirko Krlić koji je ranije mnogo izneo detalje veze sa čuvenom pevačicom. Njih dvoje su bili zajedno duži vremenski period a popularni muzičar otkrio je da je Lepu Brenu mnogo voleo ali da sudbina ipak nije bila na njihovoj strani.

Brenina prva ljubav svet novine svet portal

Foto: Rajko Ristić

Brenina prva ljubav otkriva njenu najvežu želju ikada 

– Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

– Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu – rekao je Krlić Brenina prva ljubav koji je potom oktrio da je Brena teško podnosila da bude sama:

Brenina prva ljubav svet novine svet portal

Foto: Screenshot Youtube

– Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka.

Pročitajte: Nastradao je – Lepa Brena ostala bez voljenog muškarca, on je bio moja ljubav i najveća podrška

– I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: “Breno, spremi se, putujemo za Brčko!” Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni – ispričao je Krlić ranije za “Yugopapir” i “Sabor” pa dodao:

Brenina prva ljubav svet novine svet portal

Rajko Ristić

Brenina prva ljubav – To je bila naša mladost

– Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino bi se lice ozarilo. Tu bi jedno kraće vreme bila sa svojima, a posle bismo se opet vratili u Zrenjanin, gde je morala da peva, jer gosti su dolazili u Vojvodinu najviše zbog nje.

Pročitajte Danas je u Breninom domu trebalo da se slavi – Umesto toga suze i tuga

– Ja joj od srca čestitam, i ne žalim, a ono vreme koje smo proveli zajedno, to je bila naša mladost – kazao je prvi dečko Lepe Brene kraj kojeg je pevačica provela dugi niz godina a pričalo se da planiraju i da se venčaju.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić