Ćerka Dragana Bejlogrlića
Svet

December 19, 2022 20:00

By

Starinski lusteri, stilski nameštaj i nesvakidašnje ukrašena jelka: Zavirite u dom porodice Bjelogrlić FOTO

Dom Dragana Bjelogrlića odiše prefinjenošću i luksuzom

U stanu porodice Bjelogrlić vlada prava novogodišnja atmosfera. Ženski deo ekipe, Maja i Mia bile su zadužene za dekoraciju doma. Jelka ostavlja bez daha svakog ko je ugleda, kao i dom Dragana Bjelogrlića.

Pročitajte: Bjela dobio ZETA, kakvog nije ni sanjao – Milan Marić i Mia Bjelogrlić uživaju u ljubavi

Dom Dragana Bjelogrlića

Foto: Rajko Ristić

Ljubav Maje i Dragana Bjelogrlića traje nešto više od dve i po decenije, a glumac je jednom prilikom otkrio detalje iz privatnog života. Jedna od anegdota iz njihovog zajedničkog života je ta da je suprugu posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, kao i to da je već tada znao da će njihova ljubav trajati večno.

Kako stvari stoje, nije se prevario, te ovaj bračni par skoro više od dvadeset pet godina uživa u ljubavlju ispunjenom braku. Osnovali su svoju porodicu, te zajedničkim snagama odgajali sina Alekseja i ćerku Miu. Za dom Dragana Bjelogrlića možemo da kažemo da odiše toplinom, a po svemu sudeći u njemu vlada i pozitivno raspoloženje. Naime, glumac je na društvenoj mreži „Instagram“, objavio sliku kojom je po prvi put otkrio delić atmosfere iz svog doma, te mnogi komentarišu kako je penthaus u kom žive Dragan i Maja Bjelogrlić prava oaza za uživanje u kojoj su i te kako dobrodošli mnogi njihovi prijatelji.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić umoran i bled, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje (foto)

Glumac je oko sebe okupio svoje bliske prijatelje i kolege kako bi u prelepoj atmosferi dogovorili još jednu saradnju, te se svojim pratiocima pohvalio da je sve proteklo po planu. Ovi vrhunski glumci na čelu sa proslavljenim Bjelom osvojili su mnogo lajkova, te je pratiocima za oko zapao njegov prostran i sa stilom opremljen kutak.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića objavio tužnu vest – Bolest ga je u potpunosti dokusurila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CONSTANTINE FILM (@constantinefilm)

Dom Dragana Bjelogrlića odiše luksuzom, preovladavaju zlatne nijanse, i u potpunosti je uređen sa ukusom, pa možemo da pogađamo da je završni pečat enterijeru dala nežnija glumčeva polovina. Stilski nameštaj, elegantne draperije neki su od detalja, međutim tu je i prelepa jelka koja je ukrašena u punom sjaju, pa možemo zaključiti da se porodica posebno raduje praznicima koji su nam pred vratima.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images