Bivša devojka Milana Marića
Svet

March 5, 2022 10:00

By

Bjela dobio ZETA, kakvog nije ni sanjao! Milan Marić i Mia Bjelogrlić uživaju u ljubavi!?

Jedan od najdarovitijih glumaca današnjice, Milan Marić ne prestaje da intrigira javnost svojim likom i delom, a ovog puta se u žiži interesovanja našao zbog navodne ljubavne romanse sa naslednicom Dragana Bjelogrlića, Mijom, piše Blic.

Harizmatična brineta neretko se sa roditeljima pojavljuje na premijerama, snimanjima i kulturnim dešavanjima, a njeni intervji kao mlade producentkinje i politikologa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Milan i Mia su se kako mediji prenose upoznali na snimanju filmskog ostvarenja “Toma” u kojoj je Marić tumačio glavnu ulogu, a mlađana Bjelogrlićeva je pomno pratila setove, kako bi bila desna ruka svom ocu Draganu,  jer je upravo on autor i poducent. S obzirom na to da markantni glumac preferira ozbiljne, elokventne i talentovane devojke, Mia mu je odmah privukla pažnju, ali se na početku sve svodili na prijateljski odnos, sa povremenim mističnim udvaranjima.

Pročitajte: OTKRIVENA TAJNA! Ova PEVAČICA je u filmu ”Toma” dala glas Silvani! (VIDEO)

Mia Bjelogrlić

Facebook/printscreen

Ovaj novopečeni par se posebno zbližio tokom jedne privatne proslave nakon dočeka 2022. godine, prenosi Blic, te tada nisu mogli da kriju ljubavne iskre i privlačnost. Nedavno su viđeni u jednom prestoničkom lokalu kako razmenjuju nežnosti, bez stega, a bilo je pitanje dana kada će se za ovu romansu saznati. Za sada se nisu javno oglašavali.

View this post on Instagram

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Podsetimo, dramski umetnik je bio u  dvogodišnjoj “tajnoj” vezi sa Jelenom Pavlović, koja je od njega bila starija skoro dve decenije, ali je ova veza doživela kraj sredinom prošle godine. Sve vreme su izbegavali fotografe i medijsku eksponiranost, a mnogi su tada navodili da zanosna plavuša nije bila zvanično razvedena.

Jelena Pavlović

Youtube Printscreen

Pročitajte: Danijela Dvornik je od skromne kuće napravila raj za uživanje! Pokazala svaki kutak! (FOTO i VIDEO)

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević