Spomenik Tome Zdravkovića
Svet

October 2, 2023 18:15

By

Ćerka i supruga otkrile spomenik Tomi Zdravkoviću: Gordana u suzama priznala da je prevarena i da od filma nije dobila ni dinar

Spomenik Tome Zdravkovića otkriven na Skadarliji

Danas je na Skadarliji, čuvenoj boemskoj četvrti, otrkiven spomenik legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. A, otkrivanju su prisustvovale njegova supruga Gordana i ćerka Žaklina.

Spomenik Tome Zdravkovića

Spomenik Tome Zdravkovića toliko je verno napravljen da su se pevačeva supruga i ćerka rasplakale.

– Doživela sam iznenađenje kada se otkrivao spomenik, nisam očekivala da će toliko realno biti napravljeno. Isti osmeh, nos… Sve Tomine pesme slušam. Nemam omiljenu. Sin mi svira gitaru, ali sluša totalno drugu muziku. Ne želi da se bavi estradom, ali voli muziku – rekla je Tomina ćerka.

Pročitajte Nije ni zapamtio oca – Sin Tome Zdravkovića očeva je kopija u svakom smislu, naježićete se kada budete čuli čime se bavi (foto) 

Tomina supruga Gordana jecala je na sav glas, a od suza je jedva uspela i da progovori koliko je spomenik verodostojno urađen i da je zahvalna na inicijativi i počasti koja je na ovaj način odata njenom mužu.

Spomenik Tome Zdravkovića

Ata images

Gordana je, takođe, za srpske medije otkrila da od filma koji je režirao Dragan Bjelogrlić nije videla ni dinar, ni ona, ni Tomina deca. Ipak, ona za ovo ne krivi Bjelgrlića, već menadžera Baneta Obradovića, s kojim je potpisala ugovor koji prethodno nije pročitala.

Pročitajte Zakopali ratne sekire – Brat i žena Tome Zdravkovića se pomirili nakon 25 godina 

Kako, Gordana kaže, i Bjelogrlić je shvatio da je prevarena, ali da je on tu nemoćan, jer je on Obradovića isplatio.

Spomenik Tome Zdravkovića

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES