Udovica Žarka Lauševića svet portal
Svet

November 15, 2023 20:59

By

Brojne poznate ličnosti opraštaju se od Žarka Lauševića: Oglasio se i čovek koji je s njim proveo poslednje dane

Oproštaj od Žarka Lauševića bolan je za sve koji su ga voleli

Legendarni glumac Žarko Laušević preminuo je danas u šezdeset i trećoj godini, posle kraće i teško bolesti. Iako su se svi nadali da će se legenda jugoslovenskog glumišta oporaviti, nažalost to se nije desilo. Oproštaj od Žarka Lauševića bolan je za sve, a naročito za one koji su imali sreću da ga poznaju lično.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓙𝓪𝓷𝓴𝓸𝓿𝓲𝓬 𝓓𝓲𝓬𝓲𝓬 (@janxnina)

– Dragi moj Žarko, bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast biti u tvom drustvu, deliti kadar sa tobom pa makar i na tri sekunde. Počivaj u miru – napisala je glumica Nina Janković, koja je s njim glumila u seriji “Kalkanski krugovi”.

Lauševićeva smrt pogodila je i njenu koleginicu Slobodu koja je pre dve godine ostala i bez svog kuma Nebojše Glogovac, koji je bio Žarkov prijatelj. Sloboda je zbog toga na svom Instagram profilu napisala:

– Kuda svi tako žurite?

Pročitajte Predstava je završena – Poslednje fotografije Žarka Lauševića slutile su na najgore, tuga (foto) 

Pored brojnih kolega, od Lauša su se oprostili i brojni sportisti, među kojima je i Novak Đoković, koji je objavio Žarkovu fotografiju.

Oproštaj od Žarka Lauševića svet tabloid svet portal svet

Radoša Bajića, čoveka koji je poslednji sarađivao sa Lauševićem naročito je pogodila njegova smrt.

– Crni dan je osvanuo za našu kulturu, kinematografiju i filmsku umetnost. Tamo odakle se niko nikada nije vratio otišao je jedinstveni, veliki, neponovljivi i najveći – Žarko Laušević. Bila mi je čast da sarađujem sa njim i da mu budem prijateljnapisao je Radoš.

Pročitajte Vest o Žarkovoj smrti podelila supruga Anita

– Zbogom, dobri čoveče, raskošni umetniče. Neka Bog da rajski mir tvojoj napaćenoj duši – napisla je Ljiljana Blagojević, uz zajedničku fotografiju sa Žarkom, dok je njen kolega Dragan Bjelogrlić sve ono što misli o Lauševiću stavio u samo četiri reči.

Zbogom prijatelju, zbogom najveći!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DRAGAN BJELOGRLIĆ (@draganbjelogrlicbjela)

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM