glumica na ispraćaju Žarka Lauševića
Svet

November 15, 2023 14:30

By

Predstava je završena: Poslednje fotografije Žarka Lauševića slutile su na najgore, tuga (foto)

Umro Žarko Laušević vest je koja je danas sve potresla

Početkom oktobra kada se Žarko Laušević pojavio na premijeri filma “Heroji Hilijarda” mnogi su se rastužili kada su ugledali glumca. Surova bolest nije ga poštedela a fotografije koje su tad svi videli slutile su na to da su mu dani odbrojani. Danas s velikom tugom, supruga Anita Laušević obavestila je javnost da je umro Žarko Laušević. 

Umro Žarko Laušević

ATA images

Iako se borio sa opakom bolešću, Laušević se tog 10. oktobra zajedno sa kolegama poklonio srpskoj publici, i kao što se i moglo očekivati, pobrao najveće ovacije.

Pročitajte Kolege se mole za život Žarka Lauševića – Radoš Bajić otkrio kakvo je glumčevo zdravstveno stanje 

Vidno mršaviji ali s osmehom na licu koji je i tad plenio Žarko je uživao u društvu kolega koje su bile presrećne što je tu među njima. Samo mesec dana kasnije stigla je pretužna vest da je umro Žarko Laušević i da je ovaj trenutak na premijeri filma bio poslednji oproštaj s najmilijim kolegama.

Umro Žarko Laušević

Ata images

Podsećanja radi, Žarko Laušević je pre nekoliko meseci imao problem sa plućima, zbog čega je hitno hospitalizovan, ali je pušten na kućno lečenje.

Pročitajte Najmlađa ćerka Žarka Lauševića živi u Americi, obrazovana je, lepa i nikada se ne eksponira u javnosti – Ovo je Jana (foto)

Iako mu je zdravlje i dalje bilo narušeno, glumac nije želeo da odustane od snimanja poslednjih epizoda serije “Kalkanski krugovi”, što govori koliki je profesionalac, te da ne važi uzalud za jednog od najboljih glumaca.

Umro Žarko Laušević

Ata images

U galeriji pogledajte kako je Laušević izgledao pre bolesti…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images