Supruga Dragana Bjelogrlića
Svet

October 25, 2023 10:17

By

Ne, nije Monika Beluči, iako izgleda kao njena kopija: Supruga Dragana Bjelogrlića je najlepša Srpkinja (foto)

Supruga Dragana Bjelogrlića veoma liči na Moniku Beluči

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma “Čuvari formule”, iza koga stoji proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, koji je na ovom ostvarenju radio čak sedam godina. Kao, što se i moglo očekivati, Bjelu su došle da podrže brojne poznate ličnosti: Nataša Ninković, Sloboda Mićalović, Miloš Biković, Tamara Dragićević, Andrija Milošević, Nina Janković, Ivana i Zoran Kesić, Gordan Kičić, Aleksandar Radojičić… Ipak, najviše pažnje privukla je supruga Dragana Bjelogrlića, koja je na premijeru stigla u društvu članova porodice.

Supruga Dragana Bjelogrlića

Ata images

Iako su sinoć sve dame zablistale u punom sjaju, čini se da su, pored Majine lepote, sve pale u drugi plan. Kad god bi se Bjela na nekom javnom događaju pojavio sa suprugom, bivšom manekenkom, sve oči su bile uprte u nju, pa je tako bilo i sinoć.

Pročitajte Na proslavi kod Brene otkrivena istina – Evo kako se Bjela zaista ophodi prema supruzi Maji

Mnogi često komentarišu da Maja Bjelogrlić veoma liči na glumicu Moniku Beluči. A, s obzirom na to da Monika važi za jednu od najlepših žena na svetu, slobodno možemo da kažemo i da je Bjelina supruga jedna od najlepših Srpkinja.

Supruga Dragana Bjelogrlića

Sličnost između Monike i Maje je očigledna / Ata images

Mladi i perspektivni glumac i studentkinja engleskog jezika, koja se honorarno bavila modelingom, upoznali su se devedesetih godina, sasvim slučajno, a zavoleli nekoliko meseci kasnije.

– Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je jednom prilikom Bjelogrlić.

Supruga Dragana Bjelogrlića

Ata images

Supruga Dragana Bjelogrlića njegov je najveći uspeh

Bjela je, takođe, jednom priliko istakao da najveću zahvalnost za sve svoje uspehe duguje supruzi.

– Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika – rekao je ranije Bjela.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES