Ćerka Dragana Bjelogrlića
čestitamo

November 26, 2022 11:15

By

Mia Bjelogrlić saopštila najsrećnije vesti: Bjela i Maja u suzama, Milan Marić je za ovo zaslužan FOTO

Ćerka Dragana Bjelogrlića obradovala je porodicu divnim vestima

Svima je poznato da je ćerka Dragana Bjelogrlića, lepa Mia uspešno zakoračila u poslovni svet, iako su joj svi prognozirali da će nastaviti očevim stopama, ona je to prepustila bratu Alekseju. Međutim, da ne može bez filma i medija, shvatila je ubrzo nakon završetka studija pa se vinula u nešto drugačiji vid javnog oglašavanja.

Iako se preterano ne eksponira u javnosti, sve češće je u žiži medijskog interesevonja kako zbog lepote kojom pleni i emotivne veze sa popularnim glumcem Milanom Marićem tako i zbog poslovnih uspeha koje niže. Miu Bjelogrlić retko viđamo u medijima i za razliku od brata koji je svoje mesto pronašao u svetu glume, ona je odlućila da se oproba iza kamere, što joj ,ispostavilo se, jako dobro ide.

Pročitajte: Bjela dobio ZETA, kakvog nije ni sanjao! Milan Marić i Mia Bjelogrlić uživaju u ljubavi!?

Ćerka Dragana Bjelogrlića

Foto: Instagram

Ćerka Dragana Bjelogrlića posvećeno je radila kao autor dokumentarnog serijala “Ona se budi” koji se bavi pitanjem rodne nejednakosti i govori o položaju i emancipaciji žena u Srbiji  čime je nesumnjivo roditelje učinila beskrajno ponosnim, a sada je Mia ponovo svoje voljene kao i čitavu javnost obradovala divnim vestima.

Naime, povodom globalne kampanje ,”16 dana aktivizma”, kompanija Avon je u okviru akcije Reci NE nasilju nad ženama dodelila “Nagradu za žensku hrabrost” i uručila je lepoj Bjelinoj ćerki što je i zvanično objavljeno na njihovom “Instagram” profilu .

Pročitajte: Ćerka Dragana Bjelogrlića ima 23 GODINE I LEPOTICA JE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avon Srbija (@avonsrbija)

– Srećna sam i zahvalna što je kompanija Avon prepoznala seriju ,,Ona se budi“, i osetila potrebu da nagradi mene kao autorku mog televizijskog prvenca. Nadam se da će neke buduće generacije gledati ovu seriju, ali sa čuđenjem i šokom da su stvari nekada funkcionisale baš onako kako je u seriji prikazano – izjavila je nakon uručenja nagrade studentkinja Fakulteta političkih nauka koja je i veoma angažovana kada su ozbiljne i društveno odgovorne teme u pitanju.

Maja i Dragan su veoma ponosni na uspeh njihove mezimice, te ni suze radosnice nisu izostale nakon ovog važnog priznanja za Miu. Ono što je sigurno da joj je kroz ceo projekat najveća podrška bio upravo izabranik, Milan Marić sa kojim već nekoliko meseci uživa u skladnoj vezi daleko od očiju javnosti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Instagram