Bivša devojka Milana Marića
ekskluzivno

October 29, 2022 18:45

By

Kao grom iz vedra neba, Milan Marić raskinuo pa ogolio dušu: To me izbaci iz ravnoteže

Milan Marić raskinuo dugogodišnju vezu pa progovorio o ljubavi

Glumac je već duže vreme u srećnoj vezi sa ćerkom svog kolege, Miom Bjelogrlić a svoju ljubav vešto kriju od očiju javnosti. Kako ima status jednog od najpoželjnijih glumaca i neženja, on je u jednom od retkih intervjua progovorio o ljubavi, ženama i želji za zasnivanjem porodice.

‒ Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: „Ajde, ajde, vreme ti je“… ‒ rekao je glumac, pa otkrio šta je to što prvo primeti na ženama:

Pročitajte: Voleo je dve decenije starije dame, a onda šok preokret! Evo zbog čega je Milan Marić pao na čari Bjeline ćerke!?

Milan Marić raskinuo

Foto: Instagram

‒ U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe.

Milan Marić raskinuo je pre nekoliko godina dugogodišnju vezu, a otkrio je da li je uvek on taj koji ostavlja ili je i bio ostavljan.

‒ Da. I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – zaključuje Marić.

Pročitajte: Zlobnici udarili na Milana Marića zbog Tome! „Šta ti je trebalo da SNIMAŠ FILM o alkosu”

Milan Marić raskinuo

Foto: Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ivan Vučićević