Ćerka Dragana Bjelogrlića
Svet

July 21, 2023 14:15

By

Majko, oče, što ste me izdali baš danas: Ćerka Dragana Bjelogrlića očajna, najmiliji je zaboravili

Ćerka Dragana Bjelogrlića proslavila je rođendan u krugu najbližih prijatelja

Pre 27 godina rodila se Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana i Maje Bjelogrlić, i postala kruna njihove velike ljubavi koju od tog dana svakog leta slave baš na rođendan svoje mezimice. Glumac i nekad poznata manekenka trudili su se da izvedu svoju decu na pravi put, a sudeći po Miji, kao i sinu Alekseju, u tome su i uspeli budući da je on glumac pred kojim je tek karijera, a ćerka Dragana Bjelogrlića bavi se novinarstvom i režijom.

Pročitajte: Mia Bjelogrlić saopštila najsrećnije vesti – Bjela i Maja u suzama, Milan Marić je za ovo zaslužan FOTO

Ćerka Dragana Bjelogrlića

Foto: Instagram

A kako portal Svet saznaje, ćerka Dragana Bjelogrlića sinoć je proslavila 27. rođendan sa prijateljima koji su joj uredno čestitali divan dan putem društvene mreže Instagram, međutim, ove godine izostale su čestitke najbližih članova porodice – mame, tate i brata, te je to dodatno sve zbunilo budući da su ranijih godina čak i slavili zajedno, a čestitke su bile neizostavne.

Pročitajte: Mia ovo ne oprašta – Bivša devojka Milana Marića u Beogradu, glumac joj nije odoleo FOTO

Ćerka Dragana Bjelogrlića

Pored glumice Ive Ilinčić koja je prijateljici čestitala putem Instagram storija, a potom i slavila sa njom, ćerka Dragana Bjelogrlića dobila je prigodne poruke za divan dan i od kolega, ali nigde nismo primetili bar jednu čestitku od porodice, što nas je sve zbunilo. A ako ne to, onda barem neka zajednička fotka da je osvanula sa proslave, ali ni na to nismo naišli.

Pročitajte: U filmu Južni vetar Miloš Biković i Dragan Bjelogrlić prvi put zajedno u kadru (FOTO)

Ćerka Dragana Bjelogrlića

Svakako, nismo ni pomislili da je u porodici Bjelogrlić došlo do nekih problema s obzirom na to da su čestitke izostale, ali morali smo da primetimo da ih nema jer, znate i sami kako je danas u svetu digitalnih medija i društvenih mreža, ako ne nešto ne osvane na Instagramu, nije se ni desilo.

Pročitajte: OVAKO izgleda SIN Dragana Bjelogrlića – Krenuo TATINIM stopama, a OVIM POTEZOM uzburkao javnost

Ćerka Dragana Bjelogrlića

Ata

Budući da inače znamo da Bjelin sin Aleksej i te kako vodi računa o tome šta postavlja na mreže jer ne voli medije i eksponiranje u tom smislu, jasno nam je da je sestri čestitao u krugu porodici bez potrebe da to deli sa javnošću, te verujemo da su isto učinili i Maja i Bjela, kao i da je ćerka Dragana Bjelogrlića uz čestitke najmilijih dobila i poklone. Sigurno nije u pitanju neka porodična svađa ili nesuglasica kako se inače šuška jer prigodne objave povodom Mijinog rođendana nisu ove godine osvanule na mrežama.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram