deca tome zdravkovića
Svet

January 23, 2023 14:42

By

Srce da prepukne: Evo ko su i kako danas izgledaju deca Tome Zdravkovića FOTO

Deca Tome Zdravkovića žive daleko van granica Srbije

Toma Zdravković imao je buran ljubavni život, a mnogi ne znaju da je slavuj narodne muzike imao i dvoje dece. Ovaj nekadašnji pravi zavodnik ženio se čak četiri puta, a u prvom braku s Olgicom dobio je kćerku Žaklinu. Olgica i Toma venčali su se 1963. godine, ali brak nije dugo trajao. Žaklina se Tome seća u tragovima, a za Srbiju je vežu uspomene na svog oca s kojim je jedno vreme i živela, piše Blic.

Pročitajte: Ovo je doktor Tome Zdravkovića – Bio je uz njega u NAJTEŽIM trenucima

Sin Tome Zdravkovića

Foto: Youtube printscreen

– Živela sam jedan kratak period mog života s njim i kad je umro, bila sam jako, jako tužna. Živiš sa činjenicom da je on deo tebe, da postoji u meni, u mom bratu, u pesmama, u drugim ljudima kojima je dao lepa sećanja – rekla je jednom Žaklina.

Pročitajte: Na pomen Tomi Zdravkoviću došli brojni muzičari, a dok je bio živ bio zaboravljen od svih (foto)

Youtube Printscreen

Ona danas živi u Holandiji i majka je dva dečaka, a javnost je gotovo nikada nije videla.

Tomino drugo dete rodilo se u braku s četvrtom suprugom Gordanom Zdravković.

Sin Aleksandar rođen je nakon što su se njegovi roditelji upoznali u Kanadi, a i danas živi tamo, točnije u Torontu.

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz “Tome”, pesma “Za Ljiljanu” posvećena je njoj (foto/video)

Youtube Printscreen

– Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbjegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i za druge ljude i šta je ostavio iza sebe. Tek sa svojih 16, 17 godina, kada sam se počeo zaljubljivati, počeo sam shvaćati njegove pjesme. Umjesto u park nekad sam sa njim išao u casino. Vidio sam mnoge stvari mnogo mlad. Nisam ni znao što se događa oko mene – ispričao je jednom.

Osim Olgice i Gordane, Toma je jako bio zaljubljen i u pokojnu Silvanu Armenulić s kojom nikad nije uspio imati ništa više od prijateljstva. Treću suprugu Nadu, Toma je upoznao u Budvi 1972. godine. Brzo su se venčali, a još brže razišli…

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Printscreen