Brak Aleksandre Prijović Svet novine, Svet portal
Svet

January 7, 2024 20:45

By

Nije sve savršeno kao što izgleda: Aleksandra Prijović priznala kakve trzavice ima u braku

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića skladan je

Otkako je Filip zaprostio Aleksandru Prijović na plaži u Majamiju njihova ljubav traje nesmanjenim žarom, a kada su postali roditelji sina Aleksandra – još se učvrstila i produbila. Njih dvoje su se našli i na poslovnom planu, pa Filip supruzi piše i producira pesme, ali i spotove. Baš on je autor njenog hita “Devet života”, a kao vlasnik kompanije “Pomfrit Media” bavi se i produkcijom Aleksandrinih muzičkih spotova.

Brak Aleksandre Prijović Svet novine, Svet portal

Rajko Ristić

Brak Aleksandre Prijović odoleva svim izazovima

Upravo zato, Prijovićka se mužu javno zahvalila na jednom od beogradskih koncerata i poručila mu javno da je to njihova zajednička pobeda jer je zbog njega tu gde jeste. Filip svoj doprinos njenoj karijeri nikada u javnosti nije pominjao i uvek se držao po strani iako je nedavno i Brena istakla da bez dobrog menadžera i producenta pevač ne može da bude toliko uspešan.

Da su i u privatnom životu fantastičan tandem svima je jasno tim više što uprkos pokušajima tračara da im uzdrmaju bračnu harmoniju, Aleksandra i Filip nikada nisu narušili uzajamno poverenje, poštovanje i dozvolili da im išta ugrozi ljubav. Ipak, brak Aleksandre Prijović ponekad uzburkaju emocije i izgubi se strpljenje. Aleksandra kaže da su im naravi slične i da ih ljutnja ne drži dugo, a kad dođe do trzavica, razlozi su nebitni.

Brak Aleksandre Prijović svet portal svet

Ata images

Brak Aleksandre Prijović skladan – Ne daju tračevima da ih ugroze

Recimo, nju nervira što Filip ne spusti roletne do kraja iako zna da ona može da spava samo ako je u spavaćoj sobi potpuni mrak, pa se onda ona iznervira i ode u drugu sobu, a njemu kaže da slobodno podigne roletne i spava. Problem je i klima koju ona ne podnosi jer joj je uvek hladno, a Filipu je uvek vruće pa podesi hlađenje na 19 stepeni.

Pročitajte: Krila je sve ove godine: Aleksandra Prijović pokazala stariju sestru: Dobro ćete se zagledati u sliku

“Ja ne ćutim. Možda ovako izgledam mirno, za mene je televizija mesto gde zaista treba biti odmeren, ali ja uvek pričam ono što mislim. Svakako da nisam baš toliko mirna, ja sam malo više živac, to jest Filip nije uopšte, a ja jesam i ako me nešto nervira, ako postoji problem on je taj koji može da ćuti, a ja sam ta koja će reći iste sekunde da mi nešto smeta. Neću sačekati. Sekund neću bukvalno sačekati. Odmah moram da kažem”, priznala je Prijovićka Vesni Dedić u emisiji “Balkanskom ulicom”.

AUTOR: svet

IZVOR: svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić