Svet

September 4, 2022 22:00

By

Pevač oborio rekord: Aco Pejović uradio nešto što će se mesecima prepričavati, zaplakao bi i Toma Zdravković (video)

Aco Pejović oborio rekord, evo šta je uradio 

Nakon letnje pauze, Aco Pejović otvorio je novu sezonu u klubu “Metropola” u Štutgartu koncertom za pamćenje. Vlasnici kluba, zbog popunjenog kapaciteta bili su primorani da posle ponoći zatvore vrata Metropole, ispred koje je ostalo više od 400 ljudi.

Pročitajte: I to se dogodilo – Aco Pejović porodicu obradovao najlepšim vestima, ovo se dugo čekalo (foto)

Aco Pejović je te noći oborio rekord posećenosti Metropole, ali umesto da se raduje, pevač se izvinio svima onima koji su ostali u redu ispred kluba. Pevač je obećao publici u pomenutom klubu da će se uskoro ponovo družiti, savetovajući vlasnicima, naravno, kroz šalu, da do tada, “produže” klub. Nastup je sinoć započeo hitom muzičke legende Tome Zdravkovića „Za Ljiljanu“ koju je, po dobro starom običaju publika zapevala sa njim.

Pročitajte: Porodična tragedija mu je obeležila život – Aco Pejović progovorio o rođenom bratu: Greška lekara ga je koštala života

Oduševljeni gosti, Pejovića su tri puta vraćali na bis, nakon čega im se pevač više puta zahvalio i poklonio. Koncert koji će se prepričavati danima Aco je završio hitom „Ponoć je“, koju je većim delom otpevala publika. Gde god da ovaj pevač nastupa u Evropi, pre nastupao, obavezno ode u šoping najluksuznijih brendova. Ovog puta, umesto butika, pevač se odlučio da ponovo obiđe salon automobila „Bojović“ u Štutgartu, od kojih je Aco već pazario svog četvorotočkaša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SVET (@svet_rs)

AUTOR: Irena Klein

FOTO: Josip Anđić