Sin Tome Zdravkovića
isti otac

1 Oktobra, 2022 21:15

Nije ni zapamtio oca: Sin Tome Zdravkovića očeva je kopija u svakom smislu, naježićete se kada budete čuli čime se bavi (foto)

Sin Tome Zdravkovića je očeva kopija

Juče je obeležena 31. godišnjica od smrti legendarnog pevača, Tome Zdravkovića. Njegova supruga Gordana je došla među prvima na pomen, a u njenoj pratnji nije bio njihov sin, Aleksandar. Toma je preminuo poslednjeg dana septembra 1991. godine, a nedavno prikazani film o njegovom životu u mnogome je dočarao njegove poslednje dane.

Pročitajte: Pevač oborio rekord – Aco Pejović uradio nešto što će se mesecima prepričavati, zaplakao bi i Toma Zdravković (video)

Pomen Tomi Zdravkoviću

Foto: Ata images

Između ostalog, u filmu koji je oborio sve rekorde gledanosti i svima naterao suze na oči, videli smo da se ženio dva puta, iako su u njegovoj biografiji upisana četiri braka. Sa Slavicom je 1963. dobio ćerku Žaklinu, a Gordana, koju je upoznao krajem sedamdesetih u Kanadi, rodila mu je sina Aleksandra.

Sin Tome Zdravkovića živi u Torontu, gde je i rođen 1978. godine. Slika je i prilika svoga oca, rekli su mnogi kada je odlučio daizađe iz anonimnosti. Nasledio je i dar za muziku. Geni su čudo. Nažalost, nisu mnogo vremena proveli zajedno. Slavni pevač preminuo je kada je Aleksandar imao samo 13 godina.

Pročitajte: Ovo je sin Tome Zdravkovića! Nije koristio očevo PREZIME, a njegove pesme dugo nije razumeo!

Sin Tome Zdravkovića

Foto: Facebook

Kad saznaju čiji sam sin, prvo me pitaju kako sam odrastao uz njega. Nekada sam se predstavljao kao Aleksandar Saša, da bih izbegao teret prezimena Zdravković. Bio sam premlad kada je umro, tek kasnije sam shvatio koliko on znači za muziku i šta je ostavio iza sebe. Kada su krenule prve ljubavi, počeo sam da shvatam njegove pesme – rekao je jednom prilikom Aleksandar, koji u Torontu ima muzički studio.

Pročitajte: Nju skoro nikada niste videli – Ovo je ćerka Tome Zdravkovića i živi u Holandiji!

Sin Tome Zdravkovića

Foto: Facebook

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Youtube printscreen