Svet

3 Avgusta, 2022 17:28

Otac i sin u neočekivanom izdanju: Bjela i Aleksej bez majice, komentari pljušte (foto)

Bjela i sin Aleksej oduševili javnost neposrednošću 

Bjela i sin Aleksej odmerili snage na pesku

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića uživa u glumačkim poduhvatima jednako kao njegov otac, a zatim i jer voli sport i boravak u prirodi. Otac i sin bar dva puta godišnje sa majkom Majom i sestrom Miom, posećuju Barandu, mesto u kom je Bjela odrastao. Čak je i pre par godina snimio i seriju o njemu, dobro poznat projekat „Vratiće se rode“.

Pročitajte: Dragan Bjelogrlić umoran i bled, fanovi zabrinuti za njegovo zdravlje (foto)

Porodična okupljanja u Barandi postala su obavezna kod Bjelogrlića koji ne kriju da na raskošnom imanju rado goste i prijatelje. Fotografije i snimci nastali pre par dana upravo u glumčevom rodnom mestu svedoče tome koga su sve od kolega ovoga avgusta srdačno primili u kuću i koliko se dobro svi zabavljaju.

Pročitajte: Sin Dragana Bjelogrlića objavio tužnu vest – Bolest ga je u potpunosti dokusurila

Aleksandar Radojičić, Miloš Biković, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Nina Janković i mnogi drugi već nekoliko dana gosti su porodice Bjelogrlić, a kako se iz priloženog vidi jedna od aktivnosti kojoj su se juče svi zajedno prepustili je igranje odbojke. Sin Dragana Bjelogrlića poneo je kapitensku poziciju jednog tima, Bjela drugog te je igra dobila i ozbiljno takmičarku notu, piše „STORY!“

Pročitajte: OVACIJE za NOVI FILMSKI HIT koji se dugo čekao! Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Žika Todorović ODUŠEVILI PUBLIKU (FOTO)

Svi učesnici sa pratiocima na „Instagramu“ podelili su ovaj lep momenat, nakon čega su usledili brojni komentarisali. Mnogi su tvrdili da se nadaju da se glumačka ekipa nije okupila samo zabave radi, već zarad još jednog odličnog projekta koji Bjela priprema, te da je ako je to istina vrlo lepo što će po prvi put reditelj raditi sa svojim naslednikom. Bilo je i onih koji su se pitali zašto je sa okupljanja odsustvovao Bjelin budući zet glumac Milan Marić i da li je uopšte bio pozvan.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images