Porodični dom Seke Aleksić
Svet

January 1, 2023 10:00

By

Seka Aleksić otkrila gorku istinu: Nikada više neće biti isto, svaki praznik je setan…

Porodični dom Seke Aleksić tokom praznika pun je ljubavi i osmeha

Godinama unazad otkako je stvorila svoju oazu mira u Staroj Pazovi, Seka Aleksić za svaki doček Nove godine nadmaši samu sebe. Porodični dom Seke Aleksić, posebno otkako je postala majka, podseća na pravu bajku.

Pročitajte: Piljikić otkrio da je voli više od supruge – U brak Seke i Veljka umešala se druga žena, više ništa nije isto

Porodični dom Seke Aleksić

Foto: Instagram

Pevačica je poznata kao miran, kućni tip a i ona ne krije da joj je najlepše provedeno vreme  sa sinovima Jakovom i Jovanom i suprugom Veljkom. Dobro je poznat podatak iz njene biografije da nije odrasla u blagostanju, ali u njenoj porodici uvek se negovao duh zajedništva i optimizam. Ona sada nastoji da na istim principima odgaja njene dečake.

‒ Kad se prisetim prazničnih dana u roditeljskom domu, obuzme me nostalgija. Nismo živeli u bogastvu, ali nam ljubavi, pažnje i topline nikada nije nedostajalo. Brat i ja smo od malih nogu učeni koliko je važno da porodica bude na okupu i da se zajedno radujemo svakom trenutku koji provodimo u takvom okruženju ‒ kaže Seka i dodaje da je majka činila sve da brat i ona svaki dan dožive kao mali prazik.

Pročitajte: Čekanje se konačno isplatilo – Seka Aleksić objavila prelepe vesti, stiže mezimče VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Porodični dom Seke Aleksić i dan- danas odiše pravim vrednostima kojima ju je majka naučila, pa tako svi vole da tokom prazničnih dana navrate u kuću porodice Piljikić.

‒ Umela je da od običnog obroka napravi gozbu načinom na koji nas je pozivala za sto, pričama koje je pričala, rečima kojima nas je bodrila da odrastemo u dobre i plemenite ljude. Naša kuća uvek je bila puna smeha i ljubavi. Takav je sada Veljkov i moj dom: pun ljubavi, optimizma, smeha, vere, nade i radosti.

AUTOR: SVET

FOTO: Andreja Damjanović