obrazovanje Prijinog Filipa svet novine svet portal
Svet

May 6, 2024 19:30

By

Prija nije zaslužna za njegovu popularnost: Zaprepastiće vas obrazovanje Filipa Živojinovića, ovo niste znali

Obrazovanje Prijinog Filipa je iznenađujuće

Sin Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, Filip Živojinović je od 2018. godine u skladnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina Aleksandra. Filip je najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera koji se nakon razvoda oženio Lepom Brenom neminovno je bilo da Filip od malih nogu ima dodira s medijima. A da li ste znali ko je obrazovanje Prijinog Filipa? 

obrazovanje Prijinog Filipa svet novine svet portal

Rajko Ristić

Obrazovanje Prijinog Filipa veoma je zvučno

Po završetku osnovne škole, Filip je završio Britansku internacionalnu školu („British international school“) u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

Pročitajte Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Filip je rano počeo da se bavi tenisom. Obrazovanje Prijinog Filipa od velikog je značaja baš kao i nasleđeni talenat u koji je uložio mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom.

obrazovanje Prijinog Filipa svet novine svet portal

Ata images

Podsetimo, Aleksandra Prijović je svojevremeno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu.

Pročitajte Kakav kraj godine, Aleksandra i Filip podelili najlepše vesti – Brena i Boba plaču od sreće FOTO

– Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images