Drugo ime Filipa Živojinovića svet novine svet portal
Svet

November 11, 2022 19:30

By

Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom: Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Majka Filipa Živojinovića na putovanju sa sinovima

Pre nego što je upoznao Lepu Brenu, Boba Živojinović je bio u braku sa Zoricom Nakić i sa njom dobio sina Filipa Živojinovića, koji je danas uspešan, mlad čovek.

Pročitajte: Kako je Aleksandra Prijović jednim potezom zgazila Brenu FOTO

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Rajko Ristić

Filip je u srećnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima i sina Aleksandra, ali i pre braka sa njom, njegov život je bio zanimljiv medijima. Poznato je da je on u odličnim odnosima sa Lepom Brenom, ali isto tako, redovno posećuje Zoricu i jako je blizak sa bratom i sestrom po majci…

Pročitajte: Nakon javne svađe, Prija i Filip potvrdili najlepše vesti – Istina je, s nestrpljenjem očekujemo sledeću godinu

Foto: Rajko Ristić

On nije preterano aktivan na društvenim mrežama, ali poslednjom objavom je mnoge oduševio i privukao pozitivne komentare. Naime, Filip je u Insbruku pozirao sa majkom i bratom Mariom, pa su mnogi komentarisali kako obojica liče na Zoricu.

Pročitajte: Odmah je bilo jasno da tu nema ljubavi – Prija iznela istinu o svekrvama. Mnogo mi je teško

Inače, Zorica se nakon razvoda od Bobe udala za hrvatskog košarkaša Iva Nakića i sa njim dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Maria. Malo je poznato da je Mario Nakić uspešni košarkaš, a u jednom trenutku je igrao i za Real Madrid.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Rajko Ristić