Saradnica Lepe Brene
Svet

November 10, 2022 21:00

By

Vreme da i javnost sazna: Boba Živojinović zamenio Brenu mlađom, fotografije sa prve romantične večere (foto)

Saradnica Lepe Brene uživala je sa pevačicom i Bobom na večeri

Lepa Brena uživa na turneji po Americi gde publika peva s njom u glas na svim nastupima, ali tamo je provela i rođendan. Boba Živojinović i ona su izašli na romantičnu večeru, a ovih dana su oboje i više puta viđeni sa tajanstvenom lepoticom.

Pročitajte: Došlo je do sukoba i teških udaraca – Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, stiglo saopštenje

Snajka Lepe Brene

Foto: Rajko Ristić

Crnka duge kose i krupnih očiju privlači pažnju svojim izgledom, a na njenom profilu “caruju” slike sa Lepom Brenom. Njih dve su nerazdvojne.

Ime ovog tamnokosog anđela je Iva Banićević, a mlada dama je neodoljiv kontrast Breninoj lepoti. Obe su visoke i vitke, jedna crna, a druga plava i umeju da poziraju tako da se snime veoma atraktivne fotografije. Iva ima predivan vokal i odlična je pratnja Breni, a prognoziraju joj i lepu solo pevačku karijeru. Zgodna pevačica je iz umetničke porodice, a scena joj je “u krvi”.

Pročitajte: Na estradi bankrot – Brena i Boba pokušavaju na sve načine da dođu do prihoda, evo šta sve moraju zbog toga da rade

Foto: Instagram

Ona je unuka legendarnog srpskog glumca Petra Banićevića.

– On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet. Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige – ispričala je jednom prilikom.

Pročitajte: Tajna braka Suzane i Saše Popovića – Lepa Brena i Boba kumovali su njihovoj ljubavi a evo šta se krije iza naizgled idiličnog braka

Foto: Ata Images

– Imali smo naš svet, koji sam jako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu.

Iva i sad radi okružena ljubavlju. Za njen 27. rođendan, Brena je organizovala okupljanje u restoranu gde je čak i Bil Gejts proslavio rođendan. Uz tortu, vatromet i okupljen ceo muzičarski tim, mlada pevačica je imala čast da joj pesmu “Danas nam je divan dan” peva lično – Lepa Brena!

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić