Svet

7 Marta, 2022 16:18

Aleksandra i Filip napravili sinu rođendansku zabavu za pamćenje!

Aleksandra i Filip Živojinović organizovali su juče proslavu 3. rođendana sina Aleksandra, za koju nisu štedeli novac.

Oni su sve organizovali u svom restoranu, a za dekoraciju su dali popriličnu svotu jer su odlučili da sinu naprave omanji Diznilend sa sve animatorima koji su nosili kostime Dizni junaka. Veliki broj slatkiša bio je deo dekoracije, a među gostima je bilo dosta poznatih ličnosti.

Od poznatih tu je bila i Ilda Šaulić, a članovi porodice nisu izostali pa su Lepa Brena i Boba bili najveseliji pored malog Aleksandra i njegovih roditelja.

Aleksandra je nedavno otkrila da je Aleksandar bio u Americi i da je najviše bio oduševljen Miki Mausom:

Tamo je mnogo opuštenije nego ovde. Bila sam već nekoliko puta tamo, najviše sam se obradovala šopingu, najviše smo čekali taj Orlando, da mali sve to vidi. Sada će tri godine da napuni, prelepo je bilo. Najveći utisak mu je ostavio Miki Maus, to nam je sad glavno u kući. Gleda snimke i govori kako je on tu bio, bili smo samo dan tamo, nismo uspeli sve parkove da obiđemo – rekla je Aleksandra za „Premijeru Vikend Specijal“, pa dodala:

– Nisam srela svetske zvezde, ljudi tamo ni ne obraćaju pažnju na to. Najviše sam šetala po tržnom centru što je mnoge nerviralo, Filipa najviše.

Pevačica je govorila i o ulozi majke, kao i kako sada njen sin razgovara sa njom:

– Ne postoji ništa lepše, on mi je prioritet. Svi se pitaju kako uspevam da uskladim privatni život i dete, uvek je tu neko da pomogne, moji, Filipovi, stalno dolaze i smenjuju se, puna je kuća. To sam oduvek želela, to je baš lepo, prvenstveno zbog deteta, mnogo voli bake i deke. Oni ga stalno vode po igraonicama, šetaju i on je najsrećniji. Krenuo je da priča, raspričao se potpuno, razna pitanja postavlja svakodnevno. Rođendan mu je uskoro, sve mu je zanimljivo, kada izlazim iz kuće pita me: “A gde ćeš ti?’‘ – rekla je pevačica pre rođendana.

PROČITAJTE: Zadrugarima zbog aljkavosti preti zaraza! Pogledajte u kakvoj prljavštini žive! (FOTO)

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN