Majka Aleksandre Prijović svet portal svet tabloid
Svet

October 2, 2023 09:00

By

Filip gledao sve iz prikrajka: Evo ko je Priju čvrsto držao za ruku, nije suprug FOTO

Slika Filipa i Prije na koncertu oduševila

Mlada zvezda Aleksandra Prijović u Areni napravila je tri spektakla zaredom a osim kolega, prijatelja i estradnih ličnosti podržala ju je i porodica – majka, otac, baka, deka i naravno suprug Filip.

Slika Filipa i Prije na koncertu

ATA images

Naravno, ne možemo da izostavimo činjenicu da se druge večeri pojavila i svekrva Zorica Nakić, majka Filipa Živojinovića dok su svi radoznalo komentarisali gde je u svemu tome Lepa Brena. Na kraju, ispostavilo se da je Brena najznačajniji gost ovog spektakla.

Slika Filipa i Prije na koncertu

Ata images

Dok se Brena našla sa njom na sceni, roditelji, sin, baka i deka bili su u publici, a njen suprug Filip ipak je bio u produkciji kako bi se pobrinuo da sve prođe bez greške.

Pročitajte Spektakl Aleksandre Prijović će se dugo prepričavati – Najznačajniji gost izazvao lavinu iskrenih emocija VIDEO

Sada je na internetu osvanula jedina slika Filipa i Prije na koncertu, kako nasmejani poziraju pored Brenine prijateljice Kate.

Slika Filipa i Prije na koncertu

Instagram

– Od istoka do zapada2.dan. Bravo – napisala je Kata u opisu slike.

Aleksandra je Katu držala čvrsto za ruku, a sudeći po njihovim osmesima, sve je i te kako išlo po planu.

Slika Filipa i Prije na koncertu

Ata images

Slika Filipa i Prije dokazala da joj je suprug najveća podrška

Podsetimo, pevačku zvezdu podržali su članovi porodice, prijatelji i brojne kolege, ali jedna od pevačici najbitnijih osoba i najveća podrška bio je suprug Filip Živojinović, kojeg ipak niko nije video među publikom. Ipak, pevačicin muž je bio na koncertu i pomno pratio i uživao u hitovima svoje supruge, ali u režiji, sa slušalicama na ušima. On je pazio na svaki detalj i vodio računa da sve bude u savršenom redu.

Slika Filipa i Prije na koncertu

ATA images

Aleksandra Prijović se u jednom trenutku sa bine obratila suprugu:

Pročitajte Sjajna prilika da pokaže frajera – Borka pokazala dečka na koncertu ćerke Aleksandre Prijović 

– Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila – “Devet života”. On mi je posvetio stih “Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi – kroz suze je rekla pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images